Merchandise

Cyberpunk 2077 – V kedvenc pólója

8 590 Ft -tól

Ismerős lehet ez a póló. Ez a póló V kedvenc pólója, amit a Cyberpunk 2077 E3 2019-es előzetesében is viselt. Most te magad is birtokolhatod, és megmutathatod, milyen vagy V-ként a Cyberpunkban. Miért kedveli V különösen? Ez a design. Csak nézd meg – ez nagyon V!

A készlet erejéig a termék mellé ajándékot is küldünk!

Törlés

Leírás

V a készülő Cyberpunk 2077-ben játékos által vezérelt főszereplő. V neme, megjelenése, készségei és története testreszabható, és hatással vannak a történetre. V karakterét az E3 2018 show-n mutatták be, ahol a CD Projekt Red fejlesztői 2013 óta először tárták fel a játékot. A játékosok V, a Night City feltörekvő cyberpunkjának szerepében találják magukat. Ahelyett, hogy a Witcher franchise-ból Rivia Geralthoz hasonlóan előre definiált karakter lenne, a CDPR úgy döntött, hogy lehetővé teszi a játékosok számára, hogy meghatározzák saját karakterüket.

A férfi V többszörös átalakításon ment keresztül a fejlesztés során, megnézve a különféle előzeteseket és a játék felvételeit, láthatjuk, hogy a CD Project az idő során teljesen megváltoztatta a karaktert.
A CDPR úgy tervezte a játékot, hogy a játék tartalma és játékélménye mindkét nem esetében azonos legyen. V párbeszéde, modora és mások viszonya V-hez azonban attól függően változhat, hogy melyiket választja.
Az alapvető kibernetikai programok mellett V képes az egész játékot végigvinni kibernetikai fejlesztések nélkül.

 

További információk

Méret

S, M, L, XL, XXL

Anyag

Pamut

Szín

Sötétszürke

Gyártó

Cyberpunk

Érdekelhet még

×