Merchandise

Cyberpunk 2077 – Trauma Team Pulóver

16 690 Ft -tól

Semmi sem sugallja ezt jobban: „Öt lépés hátra, most!” ugyanolyan hajthatatlanul, mint ez a kapucnis pulóver, amely öt Trauma Team-tagot ábrázol, és mindegyik professzionális orvosi felszerelést tart a kezében. Orvosi felszerelések alatt fegyvereket is értünk, amelyek a mai normák szerint meglehetősen rendhagyó eszközként fordulhatnak elő orvosi segítségnyújtáshoz, de 2077-ben ez nagyon szokványos.

A készlet erejéig a termék mellé ajándékot is küldünk!


Törlés

Leírás

A Trauma Team International egy gyorsreagálású orvosi szolgáltatásokra szakosodott vállalat. Prémium paramedicinális franchise-ként a Trauma Team a 21. század egyik legerősebb vállalata.

2020-ban a traumacsapatok több mint egy tucat traumacsapattal büszkélkedhettek bármikor, bármely nagyobb városban. A Trauma Team-nek egy nagy orvosi kórháza is van Night Cityben, a tengerentúlon is megtalálhatók, mint a Tokióban található Trauma Team Japan és a Trauma Team Europe. A rendelkezésre álló legjobb paramedicinális technikusokból és személyzetből álló csapatok egy sofőrből, két biztonsági tisztből, egy idősebb Medtechie-ből és egy asszisztensből állnak. Maga az AV-4 hordozza a vállalat számára elérhető legfejlettebb újjáélesztési és életfenntartási technológiát, például egy mobil kriotankot.

Bármely telefonon a 911 tárcsázásával riaszthatók, a traumacsapatok a hívás kezdeményezésétől a kórházba szállításig automatikusan számlázzák a hívót, felkutatva a hívás eredetét annak forrását. A Deadman adók is léteznek, például a Trauma Cards néven ismert hitelkártyák, amelyek 20 mérföldes jelzéssel felére hajlíthatók, így a Trauma Team képes reagálni abban a pillanatban, amikor az áldozat kómás állapotba kerül. A traumakártyákat addig lehet átadni, amíg a kártya tulajdonosa jelen van, és a Trauma Team megérkezésekor igazolhatja magát.

Minden Trauma Team osztag a következőkből áll:
– Aerodyne pilóta
– Aerodyne másodpilóta és lövész
– 2x biztonsági szakember
– Vezető EMT (sürgősségi orvosi technikus)
– Asszisztens EMT

Minden traumacsapatnak megvan a maga TTI Medical AV-4A, egy könnyű, kompozit anyagokból készült Aerodyne. A pilóta az AV-4A-t, míg a másodpilóta a jármű elülső fegyverét kezeli. A pilóta és a másodpilóta nem hagyja el az Aerodyne-t a beteg kivonása során, és pilótafülkéjüket elkülönítik a jármű többi részétől. Repülés közben két biztonsági szakember ugyanabban a fülkében ül, mint az EMT-k. A biztonsági szakemberek közvetlenül a pilóta és a másodpilóta mögött ülnek, és mindegyikük a jármű oldalára szerelt 7,62-es osztagú automata fegyverrel (SAW) rendelkezik. Az EMT-k a jármű hátulja felé ülnek, a vezető EMT a beteg hordágy mellett, az asszisztens EMT pedig az orvosi eszközök mellett ül.

 

 

További információk

Méret

S, M, L, XL, XXL

Szín

Fekete

Anyag

Pamut

Gyártó

Cyberpunk

Érdekelhet még

×