Merchandise

Cyberpunk 2077 – Samurai Övtáska

11 690 Ft

Élvezd a moduláris kényelem dicsőségét. Pakold meg, pattintsd fel, és élvezd, ahogy növekszik a tároló kapacitásod. Bárki bármit mondd ez a Samurai logós övtáska hasznos és menő.

A készlet erejéig a termék mellé ajándékot is küldünk!

Készleten

Leírás

A Samurai egy legendás, krómozott rockzenekar, amely az egész Cyberpunk sorozatban szerepelt, és akik számára a zene a lázadás és a rendszer elleni harc módja volt. Sokat szerepelnek a készülő Cyberpunk 2077 videojátékban, ahol a Refused punk együttes ábrázolja őket.

Samurai 2008-ban feloszlott. Nancy hét hónapig börtönbe került, mert kidobta erőszakos férjét a 83. emeleti lakás ablakán. A zenekar határozottan támogatta Nancyt, de a hét hónapos szünet bebizonyította, hogy mindegyikük más és más kreatív irányba halad. Henry (Henry, a basszusgitáros) egy emberi felület prototípusán dolgozott. Egy baleset megsütötte az agyát, és újjá kellett építenie az elméjét. Denny (a dobos) csatlakozott a Mastermind nevű bandához. Nancy megváltoztatta nevét Bes Isis-re, és később a média jelentős szereplője lett az 54. hálózatban. Johnny Silverhand és Kerry Eurodyne sikeres szóló-karriert folytattak.

További információk

Anyag

Poliészter

Szín

Fekete

Gyártó

Cyberpunk

Érdekelhet még

×