Merchandise

Cyberpunk 2077 – Samurai kulcstartó

4 450 Ft

Nem vagy biztos benne, hogy hol vannak a kulcsaid? Na jó, ehhez a ringatózó szamuráj kulcstartóhoz vannak kötve, két lángoló-koponyás gitárpengetővel lógva. Hogyan felejthette el?

A készlet erejéig a termék mellé ajándékot is küldünk!

Elfogyott

Értesítést kérek

Leírás

A Samurai egy legendás, krómozott rockzenekar, amely az egész Cyberpunk sorozatban szerepelt, és akik számára a zene a lázadás és a rendszer elleni harc módja volt. Sokat szerepelnek a készülő Cyberpunk 2077 videojátékban, ahol a Refused punk együttes ábrázolja őket.

Samurai 2008-ban feloszlott. Nancy hét hónapig börtönbe került, mert kidobta erőszakos férjét a 83. emeleti lakás ablakán. A zenekar határozottan támogatta Nancyt, de a hét hónapos szünet bebizonyította, hogy mindegyikük más és más kreatív irányba halad. Henry (Henry, a basszusgitáros) egy emberi felület prototípusán dolgozott. Egy baleset megsütötte az agyát, és újjá kellett építenie az elméjét. Denny (a dobos) csatlakozott a Mastermind nevű bandához. Nancy megváltoztatta nevét Bes Isis-re, és később a média jelentős szereplője lett az 54. hálózatban. Johnny Silverhand és Kerry Eurodyne sikeres szóló-karriert folytattak.

További információk

Gyártó

Cyberpunk

Érdekelhet még

×
blank