Merchandise

Cyberpunk 2077 Női V karakter póló

8 790 Ft -tól

V olyan veszélyes, ambiciózus és egyenesen rossz ember, mint amilyen. Hajlandó az éjszakai várost pokolian torkán ragadni és soha nem engedniÚgy hangzik, mint egy nő, akivel össze akarsz keveredni? Játssz okosan; vedd fel ezt a pólót, és mutasd meg, hogy mellette állsz.

A készlet erejéig a termék mellé ajándékot is küldünk!

Törlés

Leírás

V a készülő Cyberpunk 2077-ben játékos által vezérelt főszereplő. V neme, megjelenése, készségei és története testreszabható, és hatással vannak a történetre.

V karakterét az E3 2018 show-n mutatták be, ahol a CD Projekt Red fejlesztői 2013 óta először tárták fel a játékot. A játékosok V, a Night City feltörekvő cyberpunkjának szerepében találják magukat. Ahelyett, hogy a Witcher franchise-ból Rivia Geralthoz hasonlóan előre definiált karakter lenne, a CDPR úgy döntött, hogy lehetővé teszi a játékosok számára, hogy meghatározzák saját karakterüket.

A férfi V többszörös átalakításon ment keresztül a fejlesztés során, megnézve a különféle előzeteseket és a játék felvételeit, láthatjuk, hogy a CD Project az idő során teljesen megváltoztatta a karaktert.

A CDPR úgy tervezte a játékot, hogy a játék tartalma és játékélménye mindkét nem esetében azonos legyen. V párbeszéde, modora és mások viszonya V-hez azonban attól függően változhat, hogy melyiket választja.

Az alapvető kibernetikai programok mellett V képes az egész játékot végigvinni kibernetikai fejlesztések nélkül.

További információk

Anyag

Pamut

Szín

Fekete

Méret

S, XL

Gyártó

Cyberpunk

Érdekelhet még

×
blank