Merchandise

Cyberpunk 2077 Női V karakter póló

8 790 Ft -tól

V olyan veszélyes, ambiciózus és egyenesen rossz ember, mint amilyen. Hajlandó az éjszakai várost pokolian torkán ragadni és soha nem engedni.

Úgy hangzik, mint egy nő, akivel össze akarsz keveredni? Játssz okosan; vedd fel ezt a pólót, és mutasd meg, hogy mellette állsz.

Kiürítés

Leírás

V a készülő Cyberpunk 2077-ben játékos által vezérelt főszereplő. V neme, megjelenése, készségei és története testreszabható, és hatással vannak a történetre.

 

V karakterét az E3 2018 show-n mutatták be, ahol a CD Projekt Red fejlesztői 2013 óta először tárták fel a játékot. A játékosok V, a Night City feltörekvő cyberpunkjának szerepében találják magukat. Ahelyett, hogy a Witcher franchise-ból Rivia Geralthoz hasonlóan előre definiált karakter lenne, a CDPR úgy döntött, hogy lehetővé teszi a játékosok számára, hogy meghatározzák saját karakterüket.

 

A férfi V többszörös átalakításon ment keresztül a fejlesztés során, megnézve a különféle előzeteseket és a játék felvételeit, láthatjuk, hogy a CD Project az idő során teljesen megváltoztatta a karaktert.

 

A CDPR úgy tervezte a játékot, hogy a játék tartalma és játékélménye mindkét nem esetében azonos legyen. V párbeszéde, modora és mások viszonya V-hez azonban attól függően változhat, hogy melyiket választja.

 

Az alapvető kibernetikai programok mellett V képes az egész játékot végigvinni kibernetikai fejlesztések nélkül.

További információk

Anyag

Pamut

Szín

Fekete

Méret

S, XL

Gyártó

Cyberpunk

Érdekelhet még

×