Merchandise

Cyberpunk 2077 Into the Maelstrom Póló

8 090 Ft -tól

A Maelstorm gang veszélyes és ijesztő, de szerencsére nem kell őket megközelíteni ahhoz, hogy tiéd lehessen a pólójuk, mint például ez itt.

A készlet erejéig a termék mellé ajándékot is küldünk!

Törlés

Leírás

A Metal Warriors megmaradt részéből alakult harci banda, amelyet az inkvizítorok szinte teljesen kiirtottak. Tagokat szerzett a Red Chrome légióból és az Ironsights-ból is, akik szintén küzdenek az inkvizítorok ellen. Míg az inkvizítorok az erőszakuk különleges célpontjai, Maelstrom természetesen bárki mást is megtámad.

A Maelstrom tagjai bőrbe és krómba öltöznek, jobban szeretik a látható, magas profilú számítógépes programokat, és általában primitívnek és veszélyesnek tűnnek. Egyharmaduk klinikai kiberpszichosz, további egyharmaduk határőr. Még akkor, amikor ők fémharcosok voltak, betartották a becsületkódexet. Amikor eredeti vezetőjüket, Hammert kidobták, a becsületkódex is repült vele együtt, és most bárkit, bármikor megtámadnak. Ha az inkvizítorok üldöznek, téged valószínűleg figyelmen kívül hagynak, és azonnal megtámadják őket. Bármikor máskor megcéloznak, ha nincs inkvizítor a közelben.

A Docks közelében bandáznak, és egy ott elhagyott épületben vannak. A terület ingatag, mert ezen a területen számos vállalkozás burkoltan támogatja a Solos-t és néhány vállalatot. A banda rájön erre, és kizárja ezeket a vállalkozásokat területükről.

A Maelstromers fő bevételi forrása az illegális gyógyszerek és kábítószerek csempészése. Sikeres munkákat is végeznek, amelyeket furcsa és brutális módon hajtanak végre. Sok áldozatot szétdarabolva, élve megnyúzva vagy nedves betonban találnak. Jól megtervezett és kivitelezett listákat is végeznek az őrzött vállalati szállításoknál.

blank

További információk

Anyag

Pamut

Méret

M, L

Szín

Piros

Gyártó

Cyberpunk

Érdekelhet még

×
blank