Merchandise

Cyberpunk 2077 Arasaka Túlélőkészlet

18 990 Ft

Az Arasaka Corporation új munkavállalóinak áll rendelkezésére a túlélőkészlet, amely tartalmaz egy noteszt, amiben vezethetik gondolataikat, feladataikat;  egy termoszt hogy bárhol, bármikor ihassanak egy korty kávét, teát, vagy akármit, ami bele kerül; illetve egy kitűző, hogy látható legyen a hova tartozásuk. Mindezt egy praktikus csomagban, egyben.
Sokszor valóban életmentő.

A készlet bármikor jól jöhet, vedd meg még ma, mivel csak limitált számban lesz elérhető.

A készlet erejéig a termék mellé ajándékot is küldünk!

Elfogyott

Értesítést kérek

Leírás

Az Arasaka Corporation 1915-ben Sasai Arasaka alapította meg Tokióban. A 2077-es évre már világszerte jelen van, még mindig Japánban székhellyel rendelkező családi vállalkozás, és jelenleg is a világ egyik legbefolyásosabb megavállalata. Arasaka átvette Night City irányítását, miután teljes jogú független városállammá vált a háborúból.

Vállalati biztonsági, banki és jogi szolgáltatásokat nyújtanak. A biztonságiak és a rendőrök is Arasaka által gyártott, forgalmazott fegyvereket használnak, de emellett a legkeresettebbek közé tartoznak a katonai járművek is.

Az évek során sötét hírnévre tett szert a bérgyilkosok, az ügyvédek hada, valamint a Yakuzához való állítólagos kapcsolata révén alakult ki. Világszerte más vállalatokat vásárolnak fel, vagy kivéreztetik, ugyanakkor sok támogatást nyújtanak a japán közösségnek.

Amíg a csomagodra vársz, addig is nézd meg az általunk készített sztori videót:

További információk

Termosz mérete

270 ml

Gyártó

Cyberpunk

Érdekelhet még

×
blank