Akció!
Gamer fejhallgató

1More H1005 Spearhead (H1005)

34 990 Ft 30 000 Ft-14%

  • – Gyártó: 1MORE
  • – Minimum frekvenciaátvitel: 20 Hz
  • – Maximum frekvenciaátvitel: 20000 Hz
  • – Impedancia: 32 Ohm
  • – Érzékenység: 103 dB
  • – Kábel hossza: 1.3 m
  • – Súly: 324 g

Külső raktáron

Leírás

MORE H1005 SPEARHEAD VR – Gamer fejhallgató

blank

Technológia:

50MM MAGLEV GRAPHENE DRIVER:

A Grafén membrán nagyobb hűségű, rendkívüli részletességgel, ultrarealista és átható hangminőséget biztosít, ideális a játékokhoz, szórakozáshoz és zenehez.

blank

Mikrofon:

A környezeti zajszűrő technológia kettős mikrofon tömböt használ a háttérzaj kiszűrésére. Akár egy profi rendezvényen, akár a barátaiddal versenyeznek, a kommunikáció kristálytiszta marad.

blank

Kialakítás:

A kemény, de könnyű rozsdamentes acél váz egy állítható, szellőző, párnázott fejpánttal rendelkezik, különféle fejméretekhez tervezve, amely nyomásmentes kényelmes illesztést jelent hosszú távú használat során.

blank

SZABÁLYOZHATÓ LED-es VILÁGÍTÁS:

A teljesen testreszabható LED-fényrendszer több millió színes opcióval rendelkezik, hogy saját egyedi megjelenését hozzon létre. A LED-lámpák szinkronizálódnak a játék hangjával, a zenével és a hangoddal, hogy elbűvölő élmény legyen.

blank

7.1 Surround:

Prémium, csak sztereó hangélmény játékkonzolokon, mac OS, iOS és android mobil eszközökön (Használja az USB csatlakozót a Windows 7 vagy újabb számítógépen a teljes funkciók és a 7.1 használatához). Az Xbox One-on történő használathoz az Xbox One fejhallgató sztereó adapterre van szükség a vezérlőhöz.

Ezeket a fejhallgatókat úgy tervezték, hogy javítsák az összes videojáték és szórakoztató eszköz hangját – nem csak a virtuális valóság játékát és eszközeit.

blank

blank

További információk

Gyártó

1MORE

Minimum frekvenciaátvitel

20 Hz

Maximum frekvenciaátvitel

20000 Hz

Impedancia

32 Ohm

Érzékenység

103 dB

Kábel hossza

1.3 m

Súly

324 g

Érdekelhet még

×
blank