Hamarosan megjelenik a Voin, ami egy sötét körítésű fantasy Doom, ám előtte még van lehetőség ingyenesen kipróbálni egy limitált ideig.

20204.05.15. – Gamernek lenni szerencsés, hiszen teljesen mindegy, hogy kiről van szó és milyen az ízlése, szinte biztosan talál magának olyan címet, ami boldoggá teszi. Kicsit olyan, mint az olvasás, ott is a lehetőségek tárházából választhatunk. Természetesen előfordulnak olyan műfajok, amik hemzsegnek anyaggal, míg vannak olyanok, amik egy kisebb csoportot szólítanak meg, így nem érkezik évente 10-15 új játék a témában. A Doom például egy olyan FPS, ami utóbbi kategóriát erősíti. Vérgőzös, akciódús hentelésből nincsen sok, a szomjunkat viszont jó lenne időről időre oltani, ezért is izgalmas a Voin, ami egy „doomos” játékmenet és egy akció RPG ötvözete, méghozzá kaszabolós körítéssel.

Jöhet egy pörgős fantasy hentelés?

voin

Ha szereted a sötét fantáziavilágokat és élsz-halsz az FPS nézetért, gyakorlatilag nem is kell tovább keresgélned hétvégi programot, ugyanis a Voin próbaverziója már elérhető. Fontos kiemelni, hogy tényleg próbaverzióról van szó, nem egy előre legyártott demóról. Ez azt jelenti a gyakorlatban, hogy azok, akik fejest ugranak a Voin világába, limitált ideig ugyan, de teljes egészében kiélvezhetik a játék adta lehetőségeket. Elindul egy timer, s amíg az 0-ra le nem pörög, játszhatunk a játékkal.

 

Arzenálod minden részét ki kell használnod, hogy életben maradj a játékban, amihez egyébként a legjobb eszköz a mozgás. A Voin egy gyors, sőt inkább nagyon gyors ütemű játék, ami nem azoknak van kitalálva, akik egész nap közel nyugalmi pulzuson tengődnek. Itt jön képbe a Doom-hasonlat, hiszen az is egy adrenalinbomba. Az ellenségek sokasága csak úgy ömlik a nyakunkba, viszont a villámgyors mozgás és a pontos csapások áthidalják ezt a „problémát”.

Ami pedig még hívogatóbb, hogy mindezt egy „retro, mégis modern” látványvilágban tárják elénk a készítők. Az akciót kellemes, stílusos zene festi alá, így még az sem lehet probléma, hogy kizökkenünk a buliból.

A Voin steames próbaverzióját ingyenesen le lehet már tölteni, viszont figyelni kell, ugyanis csak limitált ideig érhető el az ajánlat, utána ugyanis jön a megjelenés. A profil szerint június 3-ig tölthető a cím.

Ezt olvastad már?

Olyan játékok jönnek a Game Passba, hogy lehetetlen megállni az előfizetést

×