Egészen sikeresnek volt mondható a Mortal Kombat reboot mozija, aminek a folytatását relatíve gyorsan be is jelentették. Most már azt is tudjuk, hogy mikor várható.

2024.05.15. – A Mortal Kombat-sorozat 1992 óta velünk van, de csak később került át konzolokra. A Midway eredetileg játéktermi gépekre tervezte a püfföldét, ám végül akkora sikere lett a címnek, hogy sorozattá gyarapodott, ráadásul mind a mai napig az egyik legkedveltebb verekedős játéknak számít a piacon. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a hatalmas hype, ami a legújabb rész, a Mortal Kombat 1 körül zajlott tavaly ősszel. Viszont a Mortal Kombat már több, mint videojáték, a témában több film is készült már a távoli, illetve a közelmúltban is. A legutóbbi mozi meglepően pozitív fogadtatást kapott, holott az emberek szeretik kritizálni a játékadaptációkat. A 2021-es reboot az MK-filmek legjobban értékelt darabja, épp ezért nem is volt váratlan, amikor bejelentették, szeretnék folytatni a sorozatot.

Hamarosan érkezik a folytatás

A Mortal Kombat 1 tehát a tavalyi évben tarolt, most pedig minden szem a filmes adaptáció univerzumára szegeződik. A Variety szerencsére beleásta magát a témába, s az is kiderült, hogy mikor várható legkorábban a második rész. Aminek örülhetnek a rajongók, hogy készül IMAX verzió is a filmből, vagyis a látvány garantált lesz, óriásvásznon lehet majd nézni az öldöklést és véget nem érő küzdelmeket.

mortal kombat

Mortal Kombat / Credit: Warner Bros. Pictures / Entertainment Weekly

A Mortal Kombat 2 film megjelenésére ugyan még egy ideig várni kell, de szerencsére van már fény az alagút végén! A Variety értesülései szerint már be is lőttek a készítők egy megjelenési dátumot, ám ez csak 2025 második felében jön el. A jelenlegi információink szerint jövő évben, október 24-én láthatjuk először a reboot második felvonását.

A film főszerepét Karl Urban (A fiúk) kapta, aki Johnny Cage-et alakítja és Adeline Rudolph (Sabrina dermesztő kalandjai), aki Kitanát,  érdekesség viszont, hogy egyikük sem szerepelt az első filmben. Hozzájuk csatlakozik a visszatérő Lewis Tan (Cole Young), Jessica McNamee (Sonya Blade), Josh Lawson (Kano), Tadanobu Asano (Raiden), Mehcad Brooks (Jax) és Ludi Lin (Liu Kang).

Ami pedig biztos, hogy erősen 18-as karikás lesz a mozi!

Ezt olvastad már?

Olyan játékok jönnek a Game Passba, hogy lehetetlen megállni az előfizetést

×