Az Xbox Overwatch 2-vel és a Porsche partnersége egy nagyon különleges külsejű, limitált Xbox Series X konzol eredményezett, amit te is megnyerhetsz!

2024.05.15. – Mostanában úgy tűnik, tényleg érdemes az Xbox hivatalos Twitter oldalát követni, mivel egymást követik a különböző kollaborációs nyereményjátékok. Nemrég lehetett Dűnés, aztán South Parkos, majd pedig X-Men ’97 tematikájú Series X konzol nyerni, csupán azzal, hogy megtettünk 3 egyszerű lépést. Ennek a nyereményáradatnak pedig nincs vége, ugyanis az Xbox leleplezte a legújabb kollaborációt, amihez ezúttal ketten is csatlakoztak.

Overwatch 2 és Porsche Xbox

Szóval a mostani limitált kiadású Xbox Series X konzol igazából nem is egy, hanem két együttműködés eredménye. A Blizzard Overwatch 2 játékához ugyanis nemrég csatlakozott a luxusautó-márka, a Porsche. A kollaboráció két Porsche ihletésű skint hozott a játék online shopjába: egy D.Va és Pharah skint. A skinek a Porsche Macan Turbo Electric és Taycan modelljein alapulnak. No, ez alapján hozták létre az alábbi egyedi Xbox Series X konzolt, amit most egy nyereményjáték keretében sorsolnak ki. A konzolon fekete és fehér színek dominálnak, elől pedig egy elegáns, piros Porsche hátsó lámpa fut végig vízszintesen. A konzol tetején D.Va és a Tokki MEKA látható, mindketten a Porsche skint viselik. Az Overwatch logója a konzol aljának közelében kapott helyet. A konzol mellé egy Xbox kontroller is jár, ami ugyanazt a dizájnt kapta.

Hogyan nyerhetem meg?

Ahhoz, hogy megnyerd, 3 egyszerű lépést kell megtenned. Mielőtt kérdés lenne: igen, Magyarországról is lehet jelentkezni, de így is érvényes, hogy minimum 18 évesnek kell lenned!

Egyelőre amúgy nem tudni, hogy a két Porsche skin meddig marad az Overwatch 2 shopjában, illetve, hogy más hősök, mint például Bastion vagy Echo, kapnak-e hasonló Porsche skineket. Ettől függetlenül egy ilyen egyedi konzolt nyerni elég jó dolog, szóval egy próbát megér.

Ezt láttad?

Tövig rágott köröm jöhet? 7 szuperizgalmas kémfilm a Netflix kínálatából

×