Előadás, közös játék, nyeremények, dedikálás, kérdezz-felelek, merch termékek. Ezzel vár Nessaj 2024-ben, aki nem csak Magyarországra látogat el.

2024.05.14. – Nem is olyan rég a Forbes 2024-es összeállításából tudhattuk meg, hogy Nessaj jelenleg (üzleti szempontból) az egyik legértékesebb magyar influencer, aki ráadásul idén is több helyszínen találkozik élőben a rajongókkal. A Nessaj ON TOUR 2023-ban indult, aminek keretében a pingvinek királya több helyszínre is ellátogatott az országban, és együtt töltött egy napot a követőkkel. A Nessaj ON TOUR eseménysorozat idén is folytatódik, ráadásul idén nem csak országon belül, de határon túl is lehet majd találkozni Nessajjal.

Nessaj ON TOUR 2024

„Nessaj vagyok, közepesen ismert videós, professzionális influencer és kezdő családapa. 2023-ban elhatároztam, hogy ellátogatok az ország minden tájára, hogy egy saját közösségi rendezvény-sorozaton végre találkozhassunk személyesen is. Ám 2024-ben már nem csak a szobámat hagyom el, hanem az országot is, hogy eljuthassak azokhoz is, akik a határ túloldalán vannak! Ha eljössz, garantáltan felejthetetlen élményben lesz részed, mert találkozhatsz velem, a többi kiváló nézővel és még pár exkluzív limitált merch-ből is bezsákolhatsz” – olvasható a 2024-es esemény leírásában.

Az eseményen tehát azon túl, hogy élőben találkozhatsz kedvenc influencereddel, részt vehetsz szórakoztató programokon, szakmai előadásokon, bezsebelhetsz nyereményeket, közösen játszhatsz Nessajjal, lesz kérdezz-felelek, dedikálás, fotózás és még a legjobb mercheket is beszerezheted. Bár a turné helyszínei folyamatosan bővülnek majd, egyelőre két helyszínről tudunk. 2024. május 25-én Székelyudvarhelyen, június 23-án pedig Komárnoban találkozhatsz Nessaj kollégával. Szóval rögtön két határon túli helyszínnel indít. A Nessaj ON TOUR eseményekre a jegy 5990 forint, amiben benne van:

  •  Teljes programban való részvétel
  •  Dedikálás és fotózás
  •  5 000 Ft-os exkluzív ajándéktárgyas csomag

Jegyet vásárolni az ON TOUR hivatalos oldalán tudsz!

Ezt láttad már?

Ami a töltőképernyő mögött van – Ez történik, amikor betölt egy játék

 

×