A Warzone játékokban találkozhatunk melee fegyverekkel is. Úgy tűnik, hogy az egyik választás kimagaslik, főleg Rebirth Island szigetén.

2024.05.14. – Ha játszottál már a Warzone Season 3 Reloaded után, akkor jól tudod, hogy éppen mely fegyverek a legerősebbek. Ide vehetjük a DG58-at vagy épp az éppen kedvenc Striker 9-et is. A fejlesztők folyamatosan alakítják a felhozatalt, nagy eséllyel a Season 4-ben sem unatkoznak majd a játékosok. Ez azonban nem jelenti azt, hogy ne lehetne olyan fegyvereknek is teret adni, melyek nem a klasszikus AR, SMG, Sniper kategóriákat erősítik. Ez különösen igaz lehet a kisebb pályákon, mint például Rebirth Island.

A Warzone metájában sokszor megfordultak már melee fegyverek. Ide vehetjük a Kali Stickeket, melyek a játék korábbi éráiban hódítottak. Volt időszak, amikor szinte minden játékos azokkal futkozott, hiszen nem érte meg közelharci fegyverekre váltani. Olyannyira kellemetlen volt a szituáció akkoriban, hogy a fejlesztőknek több szinten is nerfelnie kellett az ilyen típusú fegyvereket. Hosszú ideig nem is találkozhattunk jó melee alternatívákkal a Modern Warfare III érában, ám úgy tűnik, hogy 2024 májusára ez is megváltozott. Egy melee fegyver vette át a hatalmat Rebirth Island felett.

Egy melee fegyver Rebirth Island új sztárja

Az elmúlt néhány napban rengeteg videó árasztotta el a Warzone-nal kapcsolatos közösségi oldalakat. A jelek alapján hihetetlen ütős választás lehet a Tonfa a Warzone szerverein, különösen Rebirth Island szigetén. A legjobb az egészben, hogy ranked játékmódban sincsen betiltva a fegyver, így ott is egyre sűrűbben bukkan fel a játékosok kezében. Érdemes tehát egy próbát tenni a melee-vel, hiszen sosem lehet tudni, hogy mikor ér véget a móka.

Ezt olvastad már?

Tövig rágott köröm jöhet? 7 szuperizgalmas kémfilm a Netflix kínálatából

×