Ez a horrorjáték kicsit olyan, mintha az új Outlast és Amnesia: The Bunker keveréke lenne, de egy tajvani egyetemi legendán alapul.

2024.05.11. – A tajvani Tunghai Egyetem diákjai valamiért azt találták ki, hogy megalkotják az egyik leghátborzongatóbb egyetemi legendát. Az iskola diákjai szerint a „Híd átka” egy fiatal nő szellemének legendája, aki kísért egy hidat. A hídra vezető lépcsőn éjfélkor megjelenik, hogy megkérdezze az időt az arra járóktól. Aztán természetesen a szellem végez áldozataival. A történet elég híres lett, és számtalan videót, több filmet és egy videojátékot is eredményezett. A The Bridge Curse Road to Salvation horrorjáték megjelenése után két évvel a készítők egy folytatás erejéig visszatértek a kísérteties legendához, ami a napokban került fel a Steamre.

The Bridge Curse 2: The Extrication

A The Bridge Curse 2: The Extrication a 2022-es horrorjáték története után játszódik, amikor a Wen Hua Egyetemen egy csapat diák a legenda alapján egy filmet szeretne forgatni az éjszaka közepén. Ám ahogy az várható, hirtelen azon kapják magukat, hogy kísérteties lények vadásznak rájuk, szóval próbálnak túlélni. A játékban szükség lesz rejtvényfejtésre, és el kell kerülni a para szellemeket, szóval aki szerette az Outlast játékokat, annak megéri kipróbálni. Ami azt illeti, a The Bridge Curse 2 már a Steames megjelenésének első napján sikeres lett, „nagyon pozitív értékelése” van.

Most olcsóbb

A The Bridge Curse 2: The Extrication ráadásul mostantól május 23-ig 10%-os kedvezménnyel kapható a Steamen. Ha előbb szeretnéd kipróbálni, egy demó is elérhető. Ha pedig inkább egy ennél akciódúsabb túlélőhorrorra vágysz, akkor most a Dying Light is elég olcsó a Steamen.

Ezt láttad már?

Tetszett a Vikingek? Íme 7 vadállat sorozat, ami ugyanolyan jó

×