Gaming

Grand Theft Auto dizájnban tocsog a Való Világ 12. szériája

2024.05.06. – Teljesen mindegy, hogy mennyi idő telt el a legutolsó releváns Grand Theft Auto cím megjelenése óta (majd’ 11 év) a Rockstar Games gengszterszimulátora mind a mai napig tűzben tartja a játékosokat. Az Online-nak köszönhetően ez a hatalmas hiátus nem érződik akkorának, mint ami, plusz az is sokat segített a helyzeten, hogy idő közben már csak mikrókra és hűtőkre nem jelent meg a GTA V.

S ugyan még nagyon messze van a hatodik epizód megjelenése, szerencsére már hivatalosan bejelentette az érkezését a Rockstar, a trailer pillanatok alatt az egyik legnézettebb videója lett az internetnek. Azóta ismét kicsit elcsöndesedett minden a GTA háza tája körül, ám vitathatatlan, hogy még így is az egyik legtrendibb témája az évnek a folytatás.

Grand Theft Auto-lázban ég a Való Világ

Feltehetően ennek köszönhető az is, hogy a híres magyar valóságshow, a Való Világ 12. szériájának dizájnját is a nagy sikerű videojáték stílusára húzták rá. Minden promóciós anyagról ordít a GTA-hatás, a neon pink és miami stílus tagadhatatlanul a GTA VI-ot idézi, ahogy a szereplők profiljai is „rockstarosítva” lett.

A Grand Theft Auto nem csak a képeken és a logón köszön vissza, bizony magát a villát is úgy szerelték fel, hogy a játékokat, egészen pontosan a Vice Cityt és a hamarosan megjelenő hatost idézze. Erről szintén kaptunk némi ízelítőt a közösségi médiából.

Ám ha mindez nem lenne elég bizonyíték, hiszen „csak azért, mert vice-os, még nem kell GTA-nak lennie”, az egyik promóvideóban konkrétan úgy vannak ábrázolva a villalakók, mintha videojáték karakterek lennének, a nézők pedig irányítanák őket. Ez önmagában elég furcsa fényben tűnteti fel az egész produkciót, de jelen esetben a videojátékos utalás a hírérték, az már más helyzet, hogy mennyire értünk egyet a műsor létjogosultságával…

A Való Világ 12 valószínűleg egy gamernek kevés lesz ahhoz, hogy oltsa a GTA VI iránti szomját, de reménykedjünk abban, hogy a konkrét játékra sem kell már sokat várni.

Ezt olvastad már?

Cloud

Korábbi cikkek

Már a Jakuza is üzletel Pokémon kártyákkal – lopják, mintha muszáj lenne

Gábor János 2024.05.06. - Soha ne kételkedj a Pokémon erejében! A franchise-t láttuk évtizedek alatt…

10 perc telt el azóta...

Ezek most Warzone Rebirth Ranked legjobb párosításai a nerfek után

Call of Duty Season 2-es frissítése ezúttal egyértelműen a Warzone játékosoknak kedvezett jobban. Nem csak…

41 perc telt el azóta...

Az amerikai kormány elárverezte a Cheyenne szuperszámítógépet

2024.05.06. - A US General Services Administration, az Egyesült Államok kormányának független ügynöksége, aminek feladata…

1 óra telt el azóta...

Most akkor illegális az emulátor vagy nem? Ez a 3 eset segít dönteni

Gábor János 2024.05.06. - Ha figyelemmel kíséred a videojátékos híreket, akkor bizonyára hallottál róla, hogy…

2 óra telt el azóta...

Pörgős és nagyon para lesz ez a túlélő horror shooter, a The Forever Winter

2024.05.06. - Nagyon örülhetnek a Helldivers 2 PC játékosai, miután a Sony végül úgy döntött:…

2 óra telt el azóta...

Íme az ultimate videokártya ranglista 2024 májusában – Úton az RTX 50?

2024.05.06. –  Amikor fejlesztésen vagy gépépítésen törjük a fejünket, akkor egyértelműen a processzort és a…

3 óra telt el azóta...