Call of Duty

Hamarosan visszatérhet a Vanguard-éra rettegett Warzone fegyvere

2024.05.02. – A Warzone és Modern Warfare III fejlesztői szezononként két nagy frissítést szállítanak. Az első az a csomag, mely magát a szezont startoltatja el, majd a szezon közepén ezt megfűszerezik egy „Reloaded” frissítéssel. Ennek köszönhetően garantáltan nem unatkoznak a játékosok egyik hónapban sem. Legutóbb május elsején, az esti órákban érkezett meg egy ilyen jellegű javítócsomag a Season 3 Reloaded képében. Újdonságokban valóban nem volt hiány, hiszen minden játékmód kapott valamit a fejlesztőktől. Az azonban ismét kijelenthető, hogy a Warzone bővült a leginkább.

A játékosok több új tárggyal is találkozhatnak Rebirth szigetén, új Killstreak és Field Upgrade is színesíti a felhozatalt. Ha ez nem lenne elég, akkor érdemes lehet kiemelni a váltakozó időjárást és napszakokat, mely szintén új ízt adhat a meccseknek. Szintén nem szabad megfeledkezni az új fegyverről sem, a BAL-27 az Advanced Warfare érából érkezett a játékba. Úgy tűnik azonban, hogy a fejlesztők az elkövetkezendő szezonokban inkább a világháborús vonalhoz nyúlnának vissza, a fájlok is erre utalnak.

Nem csak a Kar98k tér vissza a Warzone-ba

A fejlesztők nagy eséllyel már az áprilisi Season 3-as frissítéskor is a Warzone és MW III Season 4 előkészületeit végezték, hiszen két olyan fegyver is felbukkant akkor a fájlokban, melyeket Season 3-ban már biztosan nem kapunk meg. Igazán ikonikus párosra sikerült bukkanni, hiszen a Kar98k és a SPAS-12 is ott figyel már a játékban. Jó hír azonban, hogy itt még nincs vége.

A május elsején megérkezett, Reloaded frissítésben felbukkant egy harmadik visszatérő is. Ez pedig nem más, mint a Vanguard-éra rettegett meta fegyvere, az STG44. Szintén egy ikonikus fegyverről beszélhetünk, mely sok játékos kedvence volt az akkori időszakban. Úgy tűnik, hogy a fejlesztők Season 4-ben igazi nosztalgiavonatra ültetik majd fel a Warzone játékosokat.

Ezt olvastad már?

 

Arpi

Korábbi cikkek

15.000 forint helyett teljesen ingyen adnak két szuperjó játékot

Bódi Dániel 2024.05.02. - Hiába a PC-s játékosok egy részének az Isten tudja honnan eredő…

2 óra telt el azóta...

Kiszivárogtak a Stranger Things utolsó évadának epizódcímei

2024.05.02. - A Stranger Things egy népszerű Netflix sorozat, ami a 80-as években játszódik egy…

2 óra telt el azóta...

Ennél a vízhűtéses, egyedi PS5-nél keresve sem találhatnál menőbbet

2024.05.02. - Ahhoz már hozzá vagyunk szokva, hogy az emberek őrületes, egyedi kialakítású PC-vel villognak…

3 óra telt el azóta...

Nem kevesebb, mint 133 film került fel hirtelenjében a SkyShowtime-ra

2024.05.02. - Bár az előfizetők számában nem tartozik a streaming szolgáltatások élbolyába Magyarországon a SkyShowtime,…

4 óra telt el azóta...

NAGYON hasznos multiplayer funkció érkezik PlayStation 5-re

2024.05.02. - Nagyon szeretjük a PlayStation frissítéseket, főleg akkor, ha valóban hasznos funkció érkezik. Most…

4 óra telt el azóta...

Ilyen egy átlagos gamer PC 2024 májusában – Helyreállt a rend

2024.05.02. – Manapság, amikor a videokártya és hardver piac már egy ideje helyreállt, sokszor előkerül az…

5 óra telt el azóta...