A Helldivers 2 egyik közösségi menedzsere arról beszélt, hogy mivel járna, ha négynél több játékos is lehetne a csapatokban.

⚡ = villámhír. Kevés szöveg, csak a lényeg, gyorsan.

2024.04.23. – Az online kooperatív játékokban általában leginkább 4 fős csapathoz csatlakozhatunk, hiszen ennyi ember pontosan megfelelő ahhoz, hogy még érdemben tudjunk kommunikálni és összedolgozni. Ezt szinte minden játék átvette, így a Helldivers 2-ben is legfeljebb 4-en lehetünk egy csapatban. Több játékos felvette azonban, hogy a nehézségi szintek miatt néha jó lenne, ha többen is becsatlakozhatnának. A kérdéssel kapcsolatban a fejlesztőcsapat kifejtette véleményét.

Mi a baj vele?

Nem is olyan rég kiderült, hogy az Arrowhead csapata amúgy sokszor elgondolkozott már ezen. Thomas ‘Twinbeard’ Petersson, az Arrowhead közösségi menedzsere a Helldivers 2 Discord csatornáján azt mondta:

„A rövid válasz az, hogy nem tudom. Azt tudom, hogy ha valaha is ezt az utat választanánk, az rengeteg munkát igényelne. Ha valaha is lesz belőle valami (ami egyáltalán nem biztos, hogy lesz), az a távoli jövőben lesz.”

Ez sajnos azt jelenti, hogy egyhamar bizony nem valószínű, hogy négynél többen is összejöhetünk egy csapatként harcolni a bogarak ellen. Valószínűleg ha csak egy emberrel is bővülne a squad, a kisebb pályákon máris nagyobb lenne a káosz. Szóval egy ilyen változással bizony finomítani kéne a nehézségi szinteken, a jutalmakon, a pályákon, az ellenfeleken, a küldetéseken. Arrowhead azonban már most is hihetetlenül elfoglalt, folyamatosan balanszolni kell a játékot és javítani a hibákat. Szóval a nagyobb csapatok létrehozása nem prioritás.

Ezt láttad már?

Metroidvania fan vagy? Ne mondd, hogy nincs miből választani: ez a 10 legjobb

×