Rettenetesen menő és egyedi kontrollereket mutatott be az Xbox. A különleges kiadású vezérlőkhöz exkluzív hátterek is járnak a konzolon.

2024.02.01. – Megmondom őszintén, annyire nem vagyok nagy rajongója az Xbox kontrollerek kialakításának, de el kell ismernek, hogy amit most bemutattak, az rohadt jól néz ki. Az Xbox az évek során számos variációt adott ki a vezeték nélküli vezérlőhöz, például tavaly villantották a Stormcloud Vapor változatot, aminek még most imádom a színét. Az Xbox nemrég leleplezte az új Vapor sorozatot, amiben szintén nagyon odatették magukat, ami a színeket és a mintákat illeti. A Design Labban tehát most 6 új változatot választhatunk ki, melyek mindegyike nagyon jól néz ki.

A kontroller és neveik:

  • Dream Vapor
  • Cyber Vapor
  • Fire Vapor
  • Electric Vapor
  • Stormcloud Vapor
  • Nocturnal Vapor

Ezek mindegyike örvénylő mintás külsőt kapott, ráadásul az Xbox Design Labban nem csak a mintát, de a markolatokat, ravaszok, ABXY gombokat, d-padet és egyebek is testre lehet szabni. Ami talán még ennél is jobb, hogy Xbox Series X/S konzolok esetében a kontroller mintáját a menüben is megkaphatjuk, egyfajta dinamikus háttérképként.

A Dream Vapor speciális kiadás február 6-án jelenik meg, 26.990 forintos áron. A többi kontroller azonban egy kicsit többe is kerülhet, az alapárhoz még hozzájöhet 3-4 ezer forint. Mindegyik nagyon jól néz ki, és simán lehet, hogy némelyik magyar boltokban is kapható lesz. Egyébként azt is pletykálják egy ideje, hogy a Microsoft egy teljesen új Xbox kontrollert mutathat be a nyáron. A Sebile kódnevű vezérlő elvileg a PlayStation DualSense kontrollerének funkcióit hozhatja el, például a haptikus visszajelzést. Ez azonban egyáltalán nem hivatalos.

Ezt láttad már?

Így került egy kép a fejlesztő meztelen seggéről a Halo 2-be

×