Egyszerűen nagyszerű és tele van kihívással, szóval nem érdemes kihagyni az Epic Games Store legújabb ingyen, puszira adott játékát.

2024.01.18. – Kifejezetten erősen búcsúztatta a óévet, majd nyitotta az újabbat az Epic Games Store, amely az ünnepi játékosztását a Galaxis Őrzőinek különösen remek kalandjával keretezte. Nem is igazán tudunk neheztelni rá, amiért most egy kicsit engedett a gyeplőn, és nem nagyobb, mindenki által ismert címekkel, hanem kisebb, kevésbé szem előtt lévő játékokkal örvendezteti meg a PC-s tábort, akik így nem csak be tudják fejezni a decemberi ingyen zsákmányt, hanem azután olyan kiválóságokat ismerhetnek meg, mint amilyen a

a január 18-tól 25-ig ajándékul adott LOVE.

A Fred Wood fejlesztésében, James Bennett stílusos zenéivel és a Mokuzai Studio kiadásában megjelent retró 2D platformer annyira klasszikus hatású, hogy szinte a ’80-as évek sípoló-villogó játéktermeiben érezzük magunkat tőle. Éppen ez adja az indie játék báját, ami miatt azt is feltételezhetjük, hogy habkönnyű játékról van szó, de ezt az illúziót hamar eloszlatja, amikor egyre jobban belemerülünk. A nehezedő pályák lepofozzák az arcunkról az önelégült vigyort, hogy a helyét összeszorított ajkak és vicsorgás vegye át.

A Love egyedi respawn rendszerrel, 16 pályával, 12 zenés hangsávval és kompetitív pontozással rendelkezik. Tartalmaz egy standard Arcade módot azoknak, akik egy kis kihívásra vágynak, Unlimited módot azoknak, akik csak jól akarják érezni magukat, egy dedikált Speedrun módot azoknak, akik be akarják bizonyítani, hogy ők a leggyorsabbak, és egy YOLO módot azoknak, akiknek van mit bizonyítaniuk. Miután mind a 16 pályán győztél, jön egy hétszintű Remix mód is, vagy három minimalista szint a következő részből, a LOVE 2: kusoból. Ha mindezzel végeztél, akkor saját pályákat is összedobhatsz, vagy kereshetsz mások által szerkesztett szinteket ezen az oldalon.

Érdemes tehát élni az adódó lehetőséggel, és addig berámolni az Epic Games Store oldalán, amíg van rá lehetőség.

Ezt is érdemes elolvasnod:

Ezzel a 35 remek játékkal teljesen INGYEN játszhatsz a Steamen

×