Egyértelműen az AR kategória uralja a Modern Warfare III toplistáit, ám érdemes néha kitekinteni. Ezúttal az SMG-k közül válogatott a COD szakértő.

2023.11.16. – A hét elején már megvizsgáltuk a Modern Warfare III legnépszerűbb fegyvereit. A lista azóta nem változott, hiszen a fejlesztők ezúttal nem nyúltak hozzá a játékszerekhez. Ez azonban nem jelenti azt, hogy ne lehetne felfedezni néhány „rejtett” kincset is a kötelező választások mellett. A Modern Warfare III rengeteg új fegyverrel ajándékozta meg a játékosokat, mindezt úgy, hogy a Modern Warfare II opciók is megmaradtak. Az azonban borítékolható volt, hogy az újdonságok felé terelgetik majd a játékosokat.

Ezt több szinten is kivitelezhetik. Egyrészt rengeteg küldetést csak a Modern Warfare III fegyverekkel lehet sikeresen abszolválni. Másrészt a fegyverek statisztikáit is úgy alakították, hogy ne a 2022-as lehetőségekhez nyúljanak vissza a játékosok. A multiplayerben tehát mindenképp az idei felhozatallal kell majd beérnünk, remek kérdés, hogy a Warzone-ra milyen sors vár majd. Éppen ezért a legtöbb tartalomgyártó kizárólag az új AR, SMG vagy épp Sniper fegyverekből szemezget. Úgy tűnik, hogy AR dominancia ide vagy oda, az SMG kategória is remek választásokat tartogat.

Ez lehet a Modern Warfare III legjobb SMG-je?

TheKoreanSavage neve ismerősen csenghet, nem véletlenül. A korábbi játékoknál és természetesen a Warzone-nál is rengeteg videóval örvendeztette meg a követőit. Lehetett sejteni, hogy az új játék sem változtat ezen, a napokban érkeztek is az első ajánlások. Az AR fegyverek általánosságban valóban jó választások lehetnek, ám a kisebb pályákon továbbra is az SMG kategória uralkodhat. Rengeteg teszt után az AMR9-re esett a választása. Az alábbi kiegészítőket aggatta a daragépre:

  • Muzzle: Shadowstrike Suppressor
  • Barrel: AMR9 Enforcer Long Barrel
  • Optic: Mk3 Reflector
  • Rear Grip: Sakin ZX Grip
  • Magazine: 50 Round Mag

Már elsőre feltűnhet, hogy inkább az AR-ekre jellemző körítést kapott az SMG, nem véletlenül. A fenti kiegészítőkkel a range is nagyobb lehet, ahogy az alapvetően kellemes pontosság is sokat javult. Ennek köszönhetően nem csak pár méteres távolságból, hanem akár közepes távokon is bevethető az AMR9. Mindenképp érdemes egy próbát tenni vele, hátha hamar érkezik a nerf.

Call of Duty és a Shadow Ban – Mi is ez pontosan és mit tehetsz ellene?

×