A Call of Duty fejlesztői a Modern Warfare III béta mellett mással is kedveskednek a játékosoknak. Értékes Operatort is begyűjthetnek a rajongók.

2023.10.08. – A Call of Duty egy FPS, azaz belső nézetes lövöldözős videójáték sorozat. Az első részek a második világháborúban játszódtak, de az évek során megízlelhettük a hidegháború, a modern idők és a jövő ízeit is. Nem egy stúdió dolgozik a játékokon, kiemelhetjük az Infinity Ward, Treyarch és Sledgehammer Games irodáit. Rajtuk kívül azonban sokkal több kisebb csapat is dolgozik a háttérben, a Raven Software például a Warzone óta került reflektorfénybe.

A sorozat első játékát, a Call of Duty-t az Infinity Ward fejlesztette és 2003. október 29-én adták ki. 2004 szeptemberében az Activision kiadta a United Offensive kiegészítőt, amit a Gray Matter Interactive a Pi Studios hozzájárulásával fejlesztett. A második világháborúban játszódik, a játékos a küldetések szerint amerikai, brit és szovjet katonát irányíthat. Konzolos változata a COD: Finest Hour, mely GameCube-ra, Xboxra és PlayStation 2-re jelent meg. Ezt követően pedig nem volt megállás, érkezett a második rész, majd a Modern Warfare sorozat.

Így ünnepli a Call of Duty a 20. évfordulót

Call of Duty évforduló

Call of Duty évforduló

Október 6-án kezdetét vette egy 10 napos promóció. A játékosoknak nincs más dolga, mint nemes egyszerűséggel bejelentkezniük valamelyik friss COD játékba. A Warzone mellett a Modern Warfare II is opció, így mindkét rajongótábor elégedetten begyűjtheti az ajándékokat. Összesen 7 jutalom van, így akkor sincs nagy baj, ha csak vasárnaptól vagy hétfőtől kezded el begyűjteni a tárgyakat. Ezek pontos listája a következő:

  • Day 1: Expedite 12 ‘Villains’ weapon blueprint
  • Day 2: Animated Black Ops emblem
  • Day 3: Large “Sentinel Task Force” Decal
  • Day 4: ‘2009 Feels’ MW2 loading screen
  • Day 5: FTAC Recon ‘Heroes’ weapon blueprint
  • Day 6: Battle Pass tier skip
  • Day 7: COD 2 Price Operator skin

Bizony, az utolsó tárgy egy nosztalgiafaktorral felvértezett Price Operator skin, így tényleg nagy hiba lenne kihagyni. A bejelentkezésen kívül tényleg nincs más dolgod, elég naponta egy percet szánni a fenti műveletre. Időközben a Modern Warfare III béta is elstartolt, így nem unatkoznak a Call of Duty rajongók.

Ma este startol a Modern Warfare III bétája – Így készülj fel

×