Sokan azt hitték, hogy a Call of Duty: Next eseményig már nem kapunk új információkat. Kedd délután azonban érkezett egy új videó.

2023.09.19. – Az elmúlt napokban a Call of Duty fejlesztői újabb marketing-hadjáratba kezdtek. Az az első pillanattól világos volt, hogy a játék zombi módját akarják felvezetni, ám sokan új sejtették, hogy csak a Call of Duty: Next eseményen tudunk meg többet. Nos, úgy tűnik, hogy ismét tévedett a közösség. Kedd kora este, nem sokkal 19:00 után egy kifejezetten hosszú bemutató érkezett. Teljes mértékben a Call of Duty zombi módja került a középpontba, több mint négy percnyi mozgóképes anyagot kaptak a játékosok.

Zombi mód - Call of Duty

Zombi mód – Call of Duty

Bár az érkező zombi mód legfőbb tulajdonságait tegnap már átvettük, nem árt egy kis ismétlés:

  • A mód PvE lesz, azaz a játékosok egymással nem, csak a zombikkal harcolhatnak
  • Az új Warzone pályán zajlanak majd az események
  • Hatfős squadok érkezhetnek a pályára, összesen 24 játékos (Ez hibásan szerepel a tweetben)
  • A pályán találunk majd Buy Stationt, Ammo Depots-t, Wall Buys-t, Mystery Boxokat és Pack-A-Punch-ot
  • A különféle jutalmakkal a DMZ módhoz hasonlóan Exfilelhetünk a pályán
  • Némi sztorira is számíthatunk, mely a Treyarch Zombi módjainak történetéhez kapcsolódik majd

Exkluzív Call of Duty skin is jár az előrendelőknek

Nem a Call of Duty franchise-ról beszélnénk, ha a kozmetikai tárgyak ne lennének a középpontba. A játék fejlesztői elhintették, hogy a Modern Warfare III előrendelése esetén egy extra, Zombies Ghost névre hallgató Operatort is megszerezhetünk. A skin nem csak az új játékban használható, de a megjelenése előtt Warzone-ban és Modern Warfare II-ben is villoghatunk már vele. A többi leleplezésre sem kell már sokat várnunk, október 5-én rendezi a cég a Next eseményt. Ekkor mindent megtudhatunk a multiplayer módról is, hogy pár nappal később a PlayStation felhasználók már ki is próbálhassák az újdonságokat. A többieknek sem kell szomorkodni, hiszen a második béta hét már teljesen multiplatform lesz.

Tényleg a Fortnite-ból nyúlták a Warzone új pályájának helyszínét?

×