Ennyire könnyen talán még sose lehetett játékot nyerni, de sietned kell, nagyon rövid határidő áll rendelkezésedre. Mutatjuk a részleteket.

A PlayStation Magyarország saját nyereményjátékot hirdetett, amelyen megnyerheted a Diablo IV játékkódját, hogy aztán örök időkig a tiéd legyen a Blizzard Entertainment friss, ropogós címe. Ahhoz, hogy nyerj, semmi különlegeset nem kell tenni egy kommentelésen kívül – nincsenek apróbetűs részletek, elköteleződések, adatgyűjtések, csak egy pár egyszerű feltétel, amit be kell tartani.

Automatikus résztvevője vagy a játéknak, ha a nyereményjátékot hirdető poszt alatt helyesen megválaszolod a kérdést:

Ki a Gyűlölet Ura a Diablo-ban?

A nevezés lényegében azonnal megtörténik, amint beírod az egyetlen szavas választ. Fontos, hogy csak egyszer nevezhetsz, és reméljük teljesen feleslegesen szólunk, hogy a kommented nem tartalmazhat, és nem támogathat a nemen, faji vagy etnikai származáson, nemzetiségen, valláson vagy világnézeti meggyőződésen, fizikai vagy szellemi fogyatkozáson, életkoron vagy szexuális irányultságon alapuló hátrányos megkülönböztetést és nem ütközhet az Facebook általános hatályos szabályzatával.

Forrás: Blizzard

Mivel a játékkódot csak PlayStation 5-ös verzióra lehet megnyerni, ha nem rendelkezel ezzel a platformmal és nincs is tervben, hogy vásárolsz egyet, úgy etikus, hogy nem veszel részt a játékban, és meghagyod az esélyt másoknak. Ez már csak azért is lényeges, mert a Diablo IV játékkód névre szóló ajándék lesz a szerencsés nyertesnek, magyarán nem ruházható át és nem is értékesíthető. A nevezés határideje június 12-e 16 óra (a sorsolás is aznap lesz). A nyereményjáték Facebook-posztját itt, a részletes szabályokat meg itt találod.

A Diablo legújabb része hosszan tartó élmény lesz:

Csak most jön ki a Diablo IV, de már dolgoznak is a kiegészítőkön

 

×