Aki nagyon szereti az olyan címeket, mint a Bloodborne vagy a Darks Souls, ne hagyja ki ezt az ingyenes lehetőséget, jóval a megjelenés előtt.

Kétségtelen, hogy különösen az Elden Ring sikere után egyre népszerűbbek a souls-like játékok, amivel nincs is semmi baj. Ezek közül talán egy egyik legjobban várt cím a dél-koreai Round8 Studio által fejlesztett Lies of P-re, amire először 2021 novemberében vetettünk egy pillantást. Akkor hatalmas lett a hype, és lassan elérkezünk a megjelenéshez is.

A Lies of P-t ráadásul alapvetően a Pinokkió ihlette, azonban ne tévesszük össze a klasszikus Disney mesével. A játékot Carlo Collodi klasszikus olasz regénye ihlette, és minden bizonnyal nagy adag Bloodborne hangulatot áraszt.

 

A játékmenetet tekintve a Lies of P egy akció-RPG, amelyben a játékos egy Pinokkióként ismert humanoidot irányít. Az intenzív és kihívásokkal teli gameplay mellett a Lies of P 30 különböző fegyvertípust kínál 100 kombinációval. A történetet ráadásul a döntéseink is befolyásolják majd, legalábbis a befejezést biztosan.

Bár a játék hivatalosan csak szeptember 19-én jelenik meg, már most kipróbálható a Steamen, PlayStation-ön (PS Store) és Xboxon (Marketplace) is, ugyanis ingyenesen elérhető és letölthető a játék demója. Jó szórakozást hozzá!

Ezt láttad már?

AKKOR és MOST – Így festenek a kedvenc színészeink az ikonikus szerepeik mellett

 

×