A helyzet viszont az, hogy ez egy rövid fellángolás volt csupán, hiszen azóta sem kaptunk csak 90+-os Player Picket, ami mind tudjuk, hogy lutri.

A La Liga TOTS nem csupán a spanyolok legjobbjait hozta el nekünk, hanem bizony új életet adott az Icon kirakósoknak. Az SBC menüpont feléledt, napi szinten érkeztek olyan lapok, amiknek a tulajdonosai egykoron a La Liga kiválóságai voltak. Puskás Ferenc, Ronaldinho, Koeman, de már Henry is megkapta a maga SBC-jét.

A helyzet viszont az, hogy ez egy rövid fellángolás volt csupán, hiszen azóta sem kaptunk csak 90+-os Player Picket, ami mind tudjuk, hogy lutri. Mindez azért fájó, mert mint kiderült, egy igazán legendás, közkedvelt portugál is hamarosan garantált SBC-t kellene, hogy kapjon.

 

Lassan már csak és kizárólag Gullit, illetve Ronaldo található meg abban az elit csoportban, akik az abszolút top metát erősítik és még nem kaptak SBC-t. Így ezek a játékosok őrülten drágák is a piacon, elvégre csak és kizárólag csomagokból nyithatók.

Eusébio egy igazán mozgékony, félelmetesen erős támadó, aki szinte biztos, hogy nagy hasznára válik majd azoknak, akik hajlandók Coint és foddert áldozni a megszerzésére. Sajnos még pontosan nem tudni, hogy mikor érkezik, pláne úgy, hogy már hetekkel ezelőtt leakelték az érkezését. Na, de majd talán ma az Award Winners lapokkal…

Ezt olvastad már?

Ingyen rápróbálhatunk 2023 egyik legvártabb souls-like játékára

 

×