Az HBO Magyarország sajtótájékoztatón számolt be a legnépszerűbb kontentekről és arról, hogy mire készülnek az év hátralévő részében.

Az HBO Max mögött álló Warner Bros. Discovery elárulta, hogy a szintén a csoportjához tartozó HGTV esetében a Testvérháború, az ID-n a Casey Anthony: eltűnt a lányom, a TLC-n az Ez belőlem jött ki?, a Discovery-n a Csupasz túlélők, az Eurosporton pedig a Giro d’Italia volt a legnézettebb műsor 2023-ban – írja a GameStar. A fontosabb bejelentések ezt követően jöttek, de nem csak azt árulták el, hogy eddig mi volt a legnépszerűbb, hanem azt is, hogy a második félévben milyen új műsorok debütálnak az HBO Maxon (a nyár eleji felhozatalról többet lent találsz).

Forrás: HBO Max

A streaming szolgáltató legnézettebb műsora nem túl váratlan módon a The Last of Us lett, míg a dobogó második fokára a Fehér Lótusz című sorozat (ha nem láttad, sürgősen pótold!), a harmadikra pedig Rick és Morty állhatott fel. Ami a filmeket illet, már több meglepetést tartogattak – a konkrét számokat fájón nélkülöző – beszámolók. A hazai kedvenc az első öt hónap megjelenései közül Mark Whalberg sci-fije, a Végtelen lett, de nem sokkal maradt le a végtelenül vicces és sztárparádés akciógroteszk, A gyilkos járat sem, és a harmadik legnagyobb nézőszámot Dwayne Johnson nem túl körbe rajongott szuperhősfilmje, a Black Adam szerezte meg. Nem hiányozhattak a toplistáról a magyar művek sem: a hazai produkciók közül az első az időutazós Zanox – Kockázatok és mellékhatások lett, a második helyet a rap zenei babérokra törő juhász, Larry története szerezte meg és harmadikként a nemi erőszak témáját tárgyaló Legjobb tudomásom szerint futott be.

A következő hetekben egyébként ilyen újdonságok jönnek:

Több mint 20 új sorozat és film érkezik júniusban az HBO Maxra

 

×