Az Activision ismét meglepi a PlayStation játékosokat némi Warzone 2 és a Modern Warfare 2 exkluzív tartalommal.

Bármennyire is furcsa, annak ellenére, hogy zajlik a Microsoft Activision-Blizzard felvásárlás, az Activision és a Sony megállapodása még érvényben van. Ez azt jelenti, hogy a PlayStation-ös Call of Duty játékosok olyan tartalmakat kapnak, amik csak PS-en érhetők el. Most a következő exkluzív tartalmakról is lerántották a leplet. Bár ezek a tartalmak nem olyan hatalmas dolgok, a PS4 és PS5 Call of Duty játékosok örülni fognak, hogy kapnak némi ingyen extrát.

A PlayStation Plus előfizetők ingyen megkapják a Season 04 Combat Packot, amely különböző kiegészítőket tartalmaz, köztük egy új Oni Operators Skin-t egy „szénszálas páncéllal megerősített búvárruhával”.

 

Ezen kívül a  Season 04 megjelenése egyben PlayStation-exkluzív dupla XP napot is elhoz. 24 órán keresztül minden PS-játékos dupla XP-t kap, nem csak a PlayStation Plus tagok. Ez június 22-én indul, tehát egy héttel a június 14-i Season 4 megjelenése után. A DLC csomag szintén nem a season megjelenésével érkezik, hanem június 21-től lesz letölthető. A Season 04 Combat Packról a megjelenés előtt várhatóak konkrét részletek.

Te PS-en játszol?

Ez is érdekes:

Fantasztikus játékokat kapnak INGYEN a Netflix-előfizetők

 

×