Aki játszott már korábban FIFA játékkal, az tudhatja, hogy az EA Sports minden Team of the Season időszakot egy Best of listával zár, amit Ultimate TOTS-nak hívnak.

Aki játszott már korábban FIFA játékkal, az tudhatja, hogy az EA Sports minden Team of the Season időszakot egy Best of listával zár, amit Ultimate TOTS-nak hívnak. Ez lényegében egy utolsó roham, hogy mindenkinek a csapatába bekerülhessenek a TOTS legjobb kártyái, ilyenkor visszatérnek a nagyobb ligák legjobbjai a csomagokba, ismét lehetőséget adva arra, hogy valaki bontson belőlük egyet. Természetesen a Weekend League-et is érinteni szokta ez a jeles esemény, komoly csihi-puhi szokott kialakulni a hétvégéken.

Ám most nagyon úgy tűnik, hogy teljesen el fog maradni az Ultimate TOTS, s helyette egy új promót élesít a kanadai cég. A fókuszban még mindig a nemzeti ligák lesznek, azonban ezúttal az individuális legjobbakat fogják díjazni. Ligue 1 gólkirály, Premier League legtöbb assziszt és még sorolhatnánk. Persze azok, akik díjazva lettek, túlnyomó többségben ott voltak a Team of the Season keretekben is, így mondhatjuk, hogy más formában, de azért mégis kaptunk egy Ultimate listát.

 

A TOTS Awards Winners esemény során olyan játékosok kerülnek a csomagokba, mint Mbappé, Osimhen, Haaland, vagy éppen a nemrég leakelt Ter Stegen.

 

Az új szezonnal valószínűleg a Weekend League is visszatér a rendes kerékvágásba, így senki se számítson arra, hogy a szóban forgó promó lapokkal találkozzon, mint Red Pick a hétvége folyamán.

Ezt olvastad már?

Sosem került még ennyibe a Drágaszág – 1.000.000 dolláros kártyán jelenik meg

 

×