Egészen mostanáig az élő futballt volt csak érdemes követni, ám ez most végre megváltozik.

A legtöbb bajnokságban már elindult a nyári szünet, pörögnek a regionális kupa döntők, mindenki lezárja, amit elkezdett a 2022/2023-as szezonban, aztán jöhet egy jól megérdemelt, nagyobb pihenő, amit évek óta nem kaptak a profi focisták.

Ebből kifolyólag beindulnak a menedzserek, valamint a klubtulajdonosok, elvégre most kell megalapozni a következő szezont. A nyári játékosmozgásoknál aligha tudunk izgalmasabbat mondani egy futballkedvelőnek, s szerencsénkre, vagy hát bizonyos esetekben szomorúságunkra, már el is kezdődtek a tárgyalások.

Többek között ott van Karim Benzema, aki biztosan elhagyja Madridot, s vele együtt Hazard is távozik, ám a belga esetében még nem derült ki, hogy folytatja-e a karrierjét, vagy visszavonul.

Egészen mostanáig az élő futballt volt csak érdemes követni, meg a nagyobb átigazolási időszakokat, elvégre ezek befolyásolták az adott FIFA tartalmát. Most viszont szakít a tradíciókkal az EA Sports és végre az esport szakágra is figyelmet fordít.

 

Az ECL FIFA torna győztese lehetőséget kap, hogy egy általa kiválasztott játékost felturbózzon. Vehetjük ezt amolyan „bajnoki lapnak”, amit az ECL bajnok magának választ.

Ez számunkra azért érdekes, mert a statokat is meghatározhatja az illető (feltehetően egy bizonyos kereten belül), valamint a végeredményt nem exkluzívan a győztes kapja, hanem SBC formájában jelenik majd meg.

Korábban láthattunk már ilyesmit az esporton belül, a League of Legends-ben például évről évre kapnak a világbajnokok egy-egy csapattematikus skint a kedvenc karakterükhöz, amit természetesen a Shopból meg is vásárolhat bárki.

Ezt olvastad már?

Túlzás nélkül minden idők legjobb szuperhősfilmje a Pókember: A pókvezumon át

 

×