Két igazi klasszikus is új irányba indul.

A League of Legends két klasszikus bajnokának, Rumble-nek és Luciannek a mechanikája is meg fog változni a közelgő 13.12-es frissítés érkeztével.

Mindkét bajnokot játékmenete megváltozik, különösen a Rumble esetében. Matt „Phroxzon” Leung-Harrison június 7-én a Twitteren felfedte, hogy a Yordle számos képességét megváltoztatják, míg Lucian egy kulcsfontosságú passzív módosítást kap majd.

 

Lucian Vigilance nevű passzívja a 13.12-es patch megjelenése után mágikus sebzést fog okozni a következő két támadásával, amikor pajzsot kap, gyógyul, vagy amikor egy közeli ellenséges bajnok mozgásképtelenné (CC hatása alá kerül) válik. A passzív nem kapcsol majd be, ha buffot kap egy szövetségesétől úgy, mint most.

Noha ez érinteni fogja Lucian beépíthetőségét és alapmechanikáit, annyira még sem lesz drasztikus változás, mint Rumbleé. A maximális passzívját 150-re emelik például, ami kiszélesíti majd a Yordle lehetőségeit. Sőt, minden kulcsképesség %-os HP után is sebzést fog osztani már alapból, vagyis Rumble hirtelen a LoL egyik legjobb tankpusztítója lesz.

Ezt olvastad már?

Új irány? – Ilyen FUT lapot még sosem adott ki az EA Sports

 

×