Az Assassin’s Creed közösség tagjai megfejtették a Nexus legutóbbi teaserében elrejtett kódot, ami látszólag három főszereplőt takar.

Talán már mindenki hallott az Assassin’s Creed Nexusról, ami a franchise-ban az első VR cím lesz. Most elvileg az is kiderült, hogy korábbi játékokból ismert, ikonikus karakterek is játszhatók lesznek benne. Erre azután jöttek rá, hogy az Access the Animus közösség különböző tagjai közösen feltörték az Assassin’s Creed Nexus legutóbbi bemutatójában elrejtett kódot.

 

Az Assassin’s Creed Nexus, ami egyelőre talán csak egy kódnév, nemrég a VR Meta Showcase-en kapott egy rövid bemutatót. Ezelőtt a Ubisoft legjobban őrzött titka volt, rengeteg pletyka szólt a fejlesztéséről, hiszen még nem volt hivatalosan bejelentett játék, mint az Assassin’s Creed Mirage, az AC Jade, az AC Red vagy az AC Hexe. Most úgy tűnik, hogy a Ubisoft Forwardon bővebb információkat is láthatunk majd, és kiderül, hogy visszatér

Ezio, Connor és Kassandra is a virtuális valóságban.

A teaserben ugyanis elrejtetteknéhány bináris kódot, amit a rajongók közös erővel feltörtek, így kiderült, hogy a számsorozat születési dátumokra fordítható. Ezek a számok, ahogy alább látható, közvetlenül megfelelnek Ezio, Connor és Kassandra születésnapjának, ami arra utal, hogy ők hárman valamilyen szinten játszhatóak az Assassin’s Creed Nexusban.

 

Persze teljesen elképzelhető, hogy ezek a számok valami másra utalnak, de nagyon valószínűnek tűnik, hogy a három karakter visszatér a játékban. Persze a sok pletyka egyike, hogy az Assassin’s Creed Nexusban korábbi főhősök bőrébe bújhatunk, de hogy milyen mértékben és miért, az még nem derült ki. Azt sem tudni még, hogy ők lesznek-e az egyetlen játszható karakterek. Erről többet tudunk majd meg a következő Ubisoft Forward eseményen, június 12-én.

Ezt láttad már?

Halálra gázolt egy kutyát az önvezető taxi – az AI meg se próbált fékezni

 

×