Legutóbb is bejöttek a találgatások.

Az elmúlt hónapok során kiderült, hogy a Call of Duty fejlesztői teljesen búcsút mondtak a hetenkénti meta igazításnak. Míg régebben szinte minden frissítésre jutott valamilyen változtatás, addig a Warzone 2-ben már kizárólag a szezonindító és Reloaded csomagokkal érkeznek ezek. Néha egy-egy apróbb belenyúlás azért beesik, ám ezeket tényleg csak a kirívó eseteknél lépik meg a fejlesztők.

A Season 2-ben igazán jók voltak az LMG fegyverek is. Aztán a Season 3 eleji nerfek, az „egyhites” Sniperek visszatérése más irányba lendítette a metát. Az ISO Hemlock, a Cronen Squall, az MCPR-300 és az FJX Imperium uralta a ranglistákat, imádták a felhasználók ezeket a fegyvereket. Nemsokára azonban ismét szezonváltás köszönt be, melyre érdemes lehet felkészülnünk.

Egy LMG lehet a frissítés nagy nyertese?

Korábban már több játékszer felemelkedését is megjósolták a tartalomgyártók, lehet, hogy ez ezúttal sincs másképp. A Warzone 2 szakértői szerint a következő szezonban az 556 Icarus kitörhet a jelenlegi állapotából. A TTK értéke most is irigylésre méltó, a Season 4 pedig biztosan gyengíteni fogja a jelenlegi TOP 10 jelentős hányadát. Így akár előzetesen is megérheti kipróbálnunk a daragépet. Ehhez az alábbi kiegészítőket javasolja WhosImmortal:

  • Muzzle: Echoless-80
  • Barrel: FTAC Coldforge 16’ Barrel
  • Optic: Aim OP-V4
  • Underbarrel: FTAC Ripper 56
  • Ammunition: 5.56 High Velocity

Az Activision leállította az egyik legnagyobb Call of Duty csalásgyárat

×