A Riot Games bejelentette, hogy a közeljövőben végre megérkezik a Team Deathmatch mód a Valorantba. Itt van minden, amit tudnod kell.

Kétségtelen, hogy a Team Deathmatch az egyik legklasszikusabb játékmód az FPS-játékokban, például a Call of Dutyban. Furcsa, de már a Rainbow Six: Siege is rendelkezik TDM móddal, így ebből a szórásból lassan a Valorant sem marad ki. Amint az Episode 7 megjelenik június végén, Team Deathmatch módot is kapunk.

A fejlesztők erről ráadásul egy hivatalos videóban rántották le a leplet.

Azzal számolva, hogy a fejlesztők milyen ütemben frissítik a játékot, és hogy a jelenlegi Battle Pass június 26-án ér véget, a Valorant Episode 7 várhatóan június 27-én indul.

 

Más FPS-játékokhoz hasonlóan a Valorant Team Deathmatch módja is egy gyors tempót diktáló mód lesz, ahol számtalan fegyver használható lesz. Ami a legdurvább, hogy az ügynökök képességei is használhatók lesznek. Ha ez nem lenne elég, külön pályák is érkeznek majd kifejezetten a TDM módhoz. Ezek a pályák nem lesznek tehát elérhetők a többi játékmódban.

Arról nem is beszélve, hogy az Episode 7 során két újabb ügynök is érkezik a játékba. Az egyik egy Duelist, a másik pedig egy Sentinel lesz.

Ezt láttad már?

Bemutatták: megáll az ész az Apple Vision Pro-tól, de a gazdagok játékszere lesz

 

×