A héten új korszakba lép a játék.

A Fortnite fejlesztői már a hétfői nap belekezdtek a szokásos marketinghadjáratba. A múlt héten már egy-egy leakbe beleszaladhattak a játékosok. Serencsére ezúttal nem beszélhetünk konkrét szivárgásokról, mint amit legutóbb megtapasztalhattunk. Akkor valódi képeket kaptunk a Battle Pass összes oldaláról, az érkező skinekről, az UI-t érintő változásokról. Nem hagytak túl sok meglepetést a tényleges startra az adatbányászok.

Kedden azonban már egy sokkal tartalmasabb bejelentéssel találkozhattak a játék rajongói. Geoff Keighley a The Game Awards és a Summer Game Fest alapítója közölte az izgalmas hírt a közöséggel. Csütörtökön, magyar idő szerint 21:00 óra környékén ízelítőt kaphatunk a Fortnite soron következő szezonjáról. Ezzel egy időben pedig egy újabb teaser és néhány kép is publikálásra került az Epic Games jóvoltából.

A pálya is komoly változásokon esik keresztül!

Az előző szezonban felvezetett földrengés hatalmas pusztítást végzett a szigeten. Ennek köszönhetően a korábban pletykált, dzsungel tematika is megérkezhet a pályára. Természetesen ezen kívül további változásokra is számíthatunk, ám az Epic Games nagy eséllyel csütörtökig már nem sok újdonságot árul el.

Időközben négy Battle Pass skinnel is megismerkedhettünk. HYPEX egyesítette az összes teasert, így a videóban látható szereplők közül több is feltűnik ezeken. Azt is tudjuk, hogy érkezik egy nyári tematikájú Meowscles skin, de Optimus Prime-ot is szinte biztosra vehetjük.

10 játék, amit nem hagyhatsz ki, ha tetszik a Fortnite

×