Újabb toprongyosra drogozott vadállat terrorizálja egy békés kisváros közösségét, de a sztorinak ezúttal nem sok köze van a valósághoz.

A néhány hónapja bemutatott Kokainmedve sztorija megtörtént eseményeken alapul (tényleg), de a véletlenül túladagolt vadállatok témája azóta megellett két teljesen fiktív sztorit is. Készülőfélben van egy metamfetamintól megvadult aligátoros, illetve egy szintén bekristályozott mosómedvés filmötlet. Utóbbit forgatták le hamarabb (az előzetes láttán nem is csoda), így

ideje az éterbe kiáltanunk Crackoon eljövetelét.

Az angol szójátékból sajnos csak akkor lehetne magyar címet faragni, ha a kis csíkos ugyanúgy kokaintól állna be, mint elődje, az Elizabeth Banks rendezte filmben tomboló feketemedve. Akkor lehetne Kokómedve. Ám a Crackoon sztorijában metamfetamintól szabadulnak meg a drogfutárok (az alacsonyabb büdzsé miatt nem repülőből, hanem – vélhetően – a rendező SUV-jából dobják ki), így legfeljebb Kristálymedve lehetne. De nem lesz. Ahogy premierdátum se. Mert ezt a szemetet legálisan aligha forgalmazza majd bárki itthon. Vagy bárhol.

 

Tegyük hozzá: a Fuzzy Monkey Films produkciójában (szerintünk két hét alatt) készült Crackoon legalább láthatóan nem veszi magát komolyan. A minden bizonnyal csak torrentoldalakon debütáló horrorparódia költségvetése annyira alacsony, hogy azt közelről sem látni, és úgy véljük, a grafikusnak tovább tartott felszkeccselni a plakátot, mint a szerzőnek a forgatókönyvet. Ha volt egyáltalán olyan.

 

Röhögni – egyszer, talán – jó lesz. Mert ez akkora hulladék, hogy már csakazértis érdemes megnézni!

Mint ezt:

Elgurult a gyógyszer: repülő nácizombicápa pusztít az új suttyóhorrorban!

 

×