Jelenleg nyithatók a Seria A legjobbjai az EA Sports nagysikerű sportjátékának Ultimate Team módjában.

Jelenleg nyithatók a Seria A legjobbjai az EA Sports nagysikerű sportjátékának Ultimate Team módjában. Ez azt jelenti, hogy már karnyújtásnyira vagyunk a legjobbak listájától, belátható közelségben ugyanis az Ultimate TOTS, vagyis a Team of the Season legjobb kártyáinak visszatérése a pakkokba.

Ez várhatóan le is zárja a kompetitív FIFA 23 időszakát, a nyári promók már őrületesen kemény, igazából maxos lapokat fognak hozni nekünk.

S már azt is tudjuk, hogy melyik visszatérő promó lesz a TOTS váltója!

 

A hírek szerint visszatér a Shapeshifters promó, ami tavaly olyan lapokkal örvendeztetett meg minket, mint Son, Davies, Messi, Ronaldo, vagy éppen Atal.

Mind-mind igazán erősnek számított a pozícióján, annyi csavarral, hogy a promó szépsége pont, hogy mindenki más-más területen bukkan fel. Oké, voltak kevésbé kreatív húzások, mint például az ST Son, vagy CF Messi, de az előbb említett Davies például balhátvéd pozícióból csatárrá avanzsált. St. Juste, a Bundesliga egyik leggyorsabb középhátvédje pedig szélső lett.

Lesz tehát miért várni az új Shapeshifters promót, már csak azért is, mert ha teljesen őszinték akarunk lenni, az EA Sports bizony tanul évről évre és kiváló minőségű tartalmakkal látnak el minket.

Valamint azt se felejtsük, hogy hamarosan itt az EA Sports FC bejelentése!

Ezt olvastad már?

Így semmisíti meg a játék az emberi kapcsolataidat, ha nem vigyázol

 

×