Az elmúlt hónapokban, ha az alsó ösvényt helyeztük nagyító alá, szinte elképzelhetetlen volt, hogy Lucian mellé egy támogató ne Namit hozzon.

Az elmúlt hónapokban, ha az alsó ösvényt helyeztük nagyító alá, szinte elképzelhetetlen volt, hogy Lucian mellé egy támogató ne Namit hozzon. A párosítás annyira erős volt, hogy kár lett volna ezt a ziccert kihagyni bárkinek is, elvégre mindenki győzni szeretne, amikor Queueba ül.

Nos, a Riot Games most úgy döntött, hogy megpróbál ezen változtatni. Elsősorban Lucian passzívját veszik kezelésbe, ezzel is csökkentve Nami hatását a duplapisztolyos karakter mellett.

 

Az első változtatás, egy egyenes nerf az alap mágikus sebzésnek és a passzív, a Vigilance mágikus AD arányának. Ezt a sebzést azonban ellensúlyozhatjuk azzal, hogy aktiváljuk a beépített bónusz mágikus sebzését, amikor egy ellenséges bajnokot 1000 egységen belül tömegkontroll ér, s mi pedig meglőjük.

Ennek eredményeként Lucian kevesebb sebzést fog okozni, de most már számos más karakter is helyzetbe fogja tudni hozni, köztük olyan népszerűbb tankbajnokok, mint Braum, Leona és Thresh. Korábban Lucian csak úgy tudta aktiválni ezt az extra sebzést, ha gyógyították, pajzsot kapott, vagy valami buffolta, ám innentől kezdve új kombókon is el lehet majd gondolkodni. Rakan és Milio például nem hangzanak rosszul…

Ezt olvastad már?

Kiderült, milyen promó érkezik a TOTS után a FIFA 23-ba

 

×