Reméljük betartják az ígéretüket.

Az NVIDIA Reflex lassan minden népszerű, kompetitív játékba megérkezik. A technológia célja, hogy a rendszerkésleltetést minél alacsonyabb szintre csökkentse. Ez a késleltetés (input lag) az interakció folyamatának kezdetét (egérkattintás, kontroller gomb lenyomása) és a képernyőn való megjelenési időtartamot (lövés, forgás stb. ) foglalja magában. A Counter-Strike 2 „béta verziója” is támogatja már a fejlesztést, így a megjelenést követően minden kötelező FPS címben ott figyel az opció.

Az AMD is próbálkozott a múltban hasonló megoldással, ám nem igazán arattak nagy sikert a játékosok közében. Tavaly azonban úgy döntöttek, hogy az FSR algoritmus felújítását követően egybegyúrják a fejlesztéseiket, melynek köszönhetően egy valós alternatívával állunk majd szemben.

Már csak egy hónapja van megérkeznie a HYPR-RX-nek!

A különleges nevű fejlesztés három AMD megoldást gyúr egymásba. Az óriáscég azt ígéri, hogy egyetlen gombnyomással aktiválhatjuk majd az újdonságot, mely ötvözi a Radeon Anti-Lag, Boost és RSR algoritmusokat, megoldásokat. Ennek köszönhetően egy pillanat alatt nem csak az FPS számunkat tornázhatjuk fel, de a feljebb taglalt késleltetésünk is jobb lehet. A cég 2023 első felét ígérte megjelenési dátumként. Erre már nem sok idejük van, hiszen pár héten belül júliusba csúszunk át. Reméljük nem kell nagy csúszással számolnunk és hamarosan minden Radeon tulajdonos élvezheti a megoldást.

Forrás: Videocardz

Diablo IV támogatás és több hibajavítás – Ezért érdemes frissíteni az Nvidia drivert

 

×