Igazán remek ajándékokkal kedveskedik a Sony az első nyári hónapban minden PS+ előfizetőnek.

Amikor a Sony tavaly a Game Pass mintájára átalakította a PS Plus szolgáltatását, sokan attól tartottak, hogy emiatt legolcsóbb csomagba került régi előfizetők a továbbiakban már nem fognak igazán nívós játékokat kapni ajándékba – ezzel is terelve őket a drágább konstrukciók felé.

Aztán jött a kellemes csalódás. A Sony valóban nem a levegőbe beszélt, mikor a legjobbakat ígérte, így hónapról hónapra igazán fantasztikus címeket adhattunk a PlayStationös játéktárainkhoz. Ez pedig 2023 júniusában sem lesz másként, amikor 3 kifejezetten remek és egészen frissnek mondható alkotással gazdagodhatnak a PS+ előfizetők.

Az ingyenes játékokhoz legalább PS+ Essential csomagjára elő kell legyünk fizetve, amely a legolcsóbb csomag az Extra és a Prémium mögött. Ha ez pipa, akkor június 6-tól kezdődően a július elejéig lehet igényelni az ajándékokat, melyeket egészen addig bármikor elérhetünk, míg van valamilyen élő PS+ tagságunk.

Az egyik cím az NBA 2K23 lesz, ami a 2K egyik legnívósabb (és legújabb) sportjátéka. Ebben izgalmas kosármeccseket nyomhatunk a karriermódban vagy a haverok ellen a kanapén, vagy online, ha viszont nagyon érezzük a 3 pontosakat, akkor a FIFA Ultimate Teamjéhez hasonlóan itt is összerakhatjuk az álomcsapatunkat.

 

A második ingyenes játék a Jurassic World Evolution 2, amiben amolyan Zoo Tycoon/Planet Zoo módon építhetjük meg a saját dínós parkunkat. A szimulátorban egyébként feltűnnek a filmek legikonikusabb karakterei is, mint Dr. Ian Malcolm – akit itt is Jeff Goldblum szólaltat meg, illetve Claire Dearing – akit szintén az eredeti színész, Bryce Dallas Howard kelt életre.

 

A harmadik ajándéknak a Ghost of Tsushima-rajongók, na meg az ázsiai, kiváltképp a japán történelem iránt érdeklődők örülnek majd a leginkább: június 6-tól ugyanis ingyenes lesz a Trek to Yomi is. Az Edo-kori Japánba elkalauzoló akció-kalandjáték nem csak a japán kultúrához, hanem a legnagyobb japán filmesekhez is egy csodálatos óda, ami a stilizált, fekete-fehér megjelenítésével, illetve a kamerabeállításaival az 1920-as és 30-as évek szamurájfilmjei előtt adózik.

 

PlayStation Plus Monthly Games for June: NBA 2K23, Jurassic World Evolution 2 and Trek to Yomi

Kép: Sony

Ezt is érdemes elolvasnod:

Miért szeretnünk egymás ellen játszani? – Mitől olyan sikeres a PvP?

 

×