A fejlesztők hivatalosan is megerősítették.

A Warzone 2 DMZ játékmódja nem is kis átalakításon esett keresztül a Season 3-ban. Megérkezett az éppen csütörtökön kivesézett Barter rendszer, mely segítségével a játékosok becserélhetik a tárgyaikat más tárgyakra. A Workbench funkció pedig a Contraband fegyverek személyre szabásában segíti a DMZ felhasználókat. Ezen kívül a szokásos, kisebb-nagyobb fejlesztések, új küldetések sem maradhattak ki.

Sokan azonban továbbra is aggódva figyelik a mód állapotát. Úgy gondolják, hogy hosszú távon unalomba fulladhat a móka, ha a fejlesztők nem tesznek valamit. Ebben lehet némi igazság, ám szerencsére a Call of Duty programozóit sem kell azért féltenünk. A héten újabb bejelentést tettek a móddal kapcsolatban, jövő héten pedig részletes információkkal is gazdagodhatunk majd.

Ismét resetre számíthatnak a DMZ játékosok!

A Season 2-ben már átélhettünk hasonlót. Akkor a küldetések nehézségével és Ashika érkezésével indokolták ezt. A pletykák szerint Season 4-ben új pálya érkezik, így nagy eséllyel ezúttal is ez bújhat meg a háttérben. Az alábbi feltételekre készülhetünk

  • Előbb-utóbb az új pálya csatlakozik Ashika Island, Al Mazrah és Building 21 hármasához
  • A Contraband Weapon Inventory teljesen visszaáll az alap állapotába
  • A kulcsokat is teljesen resetelik a fejlesztők
  • A Mission Inventory is tisztázást kap
  • A Faction küldetések is resetelésre kerülnek, hogy az újonnan érkező/fejlesztett küldetéseket mindenki teljesíthesse
  • Az Insured Weapon Slot ezúttal szintén resetelődik, a fejlesztők új módot találtak ki ezek feloldására
  • A korábbi küldetések és boss után járó jutalmak nem kerülnek törlésre

A fentieken kívül előfordulhat, hogy további változások is élesednek, ám ezeket csak az elkövetkezendő másfél hétben tudjuk meg. Legutóbb pár órás leállás járt a művelet, nagy eséllyel most sem marad el.

A Barter rendszer:

Több újonc is érkezett – Íme a friss Call of Duty: DMZ Barter receptek listája

 

×