Egy igazán remek túlvilági játékra csaphatunk le teljesen ingyen.

Délután ötöt ütött az óra, ami egyet jelent az Epic Games Store újabb ingyenes játékával, ami ezúttal egy kifejezetten remek szellemirtós móka, az alapesetben 7000 forintba kóstáló Midnight Ghost Hunt.

Bár nem egy licencelt Ghostbusters játékról beszélünk, de akár az is lehetne, hiszen nagyon hasonló kütyükkel kell levadásznunk a gonosz szellemeket, mint tették azt Devonék a kultikus filmekben. A csavar, hogy az egészet jól nyakon öntötték egy kis Dead by Daylight-féle multival, azaz mind a szellemirtókat, mind pedig a kísérteteket valódi játékosok irányítják.

A 4 szellemirtónak viszont egyáltalán nem lesz könnyű dolga, ha el akarják kapni a halottakat. A természetfeletti erővel bíró szellemek ugyanis nem csak megszállni és mozgatni képesek tárgyakat, de megidézhetnek mindenféle csúnyaságot, felvehetik bármely csapattárs alakját, sőt, olyan is van, amikor megsokszorozódik az erejük, amitől fokozott halálos veszélyt jelentenek. Persze a vadászokat sem kell félteni, hiszen a hi-tech cuccaik sokat javítanak az arányokon, ha pedig még jól is kommunikálnak, akkor a 4 szellem egyike sem lesz képes túljárni a csapat eszén.

A Midnight Ghost Hunt tehát június 1-től egy teljes hétig, azaz június 8-ig ingyenesen beszákolható az Epic Games Store oldalán. És egyet se félj, mert a játéktáradba kerülve egyetlen lidérc sem fogja tudni elvenni többé. Az akciót pedig már csak azért sem érdemes kihagyni, mert a 4v4 multis szellemirtás – a meglepően jó állapota ellenére is – korai hozzáférésben tart, vagyis a jövőben még több tartalommal fog bővülni.

Ezt is érdemes elolvasnod:

Miért szeretnünk egymás ellen játszani? – Mitől olyan sikeres a PvP?

 

×