Felpörögnek a Call of Duty Battle Royale módjának eseményei.

Alig két hétre vagyunk a Warzone 2 legújabb frissítésétől. A rutinos rókák tudják, hogy a Reloaded utáni csomag már a komplett szezonváltásról szólhat majd, ez nem igazán okozhat meglepetést. Előre borítékolható egy ütős Battle Pass, ahogy új fegyverekben sem lesz majd hiány. Ezekről talán jövő héten kaphatunk bővebb felvilágosítást, általában 1 héttel a konkrét frissítés előtt beindul már a marketinghadjárat.

Úgy tűnik azonban, hogy a legnevesebb Call of Duty-val foglalkozó oldalak bővebb információkkal rendelkeznek, mint amit hivatalosan sejteni lehetne. CharlieINTEL nem is nagyon tudta magában tartani az információkat. Már a Season 2 óta pletykálnak egy új Warzone 2 pályáról, pár hete pedig már azt is megtudhattuk, hogy melyik ország inspirálta a helyszínt.

Két hét múlva már ki is próbálhatjuk?!

CharlieINTEL legújabb információi szerint a június 14-én startoló szezon magával hozza a Vondel nevet viselő pályát is. Stimmel a korábbi, Hollandiát megjelölő pletyka is. A friss pályát a Beenox csapata fejleszti, akik Rebirth Island szigetét tervezték már pár évvel korábban. Egy kisebb mapról beszélhetünk, így a Resurgence móddal indítanak majd a fejlesztők az első időszakban. Később DMZ támogatást is kaphat, ám ennek hozzávetőleges időpontját sem ismerjük jelenleg. A CharlieINTEL csapata további információkat is ígért, kíváncsian várjuk, hogy mit alkottak a Call of Duty fejlesztői.

Az ezerarcú kategória – Ezek a Warzone 2 legjobb AR fegyverei a Reloaded után

 

×