Teljesen a játékok hangulatát és látványvilágát idéző trailert kapott a Konami sorozata. Újult erővel robban be a Silent Hill.

Jó ideje kétségek között őrlődnek a rajongók, hogy milyen játékokkal és más projektekkel fejleszti tovább a Konami a Silent Hill franchise-t. A minap ütős válasz érkezett, és tényleg sokat vártunk rá, hiszen a fejlesztők tavaly októberben beszéltek utoljára a horror játékokból kiindult koncepciókról.

Mint tudjuk, lesz Silent Hill 2 Remake, illetve egy Silent Hill: Townfall és egy Silent Hill f című játék, sőt, mozifilm készül a második game sztorijából.

Az viszont, amihez minden bejelentés közül a leghamarabb lesz szerencsénk, nem más, mint a teljesen formabontó Silent Hill: Ascension. A sorozatot gyakorlatilag mi, a nézők készítjük, azáltal, hogy milyen történetszálakat mozdítunk meg a legnagyobb számban a világon, ezáltal a befejezést még maguk a készítők sem tudják.

 

A játékokra hajazó látványvilággal készült animációs sorozat döbbenetesen ijesztőnek ígérkezik, de ami a legjobb az egészben: ránk bízzák a történet alakulását, ugyanis a produkció teljesen interaktív. A fel-felbukkanó menükkel tovább lendíthető sztorit a Silent Hill saját online felületén biztosan lehet majd nézni és irányítani, de érdeklődve várjuk azt is, hogy melyik streaming szolgáltató fog lecsapni rá. A Netflixnél gyakorlatilag rutin lett az interaktív tartalom, de inkább a gyerekműsorok között gyakori. Most felnőtt hátborzongatás is készül ugyanezzel a megoldással. A premier még ebben az évben várható.

Nagyon adjuk az új horrorok kreatív ijesztgetéseit:

Mocskos átveréssel ijesztget az új horrorjáték: senkiben sem bízhatsz többé

 

×