A tiltások után változik a meta.

A Warzone 2 Season 3 Reloaded frissítése magával hozta a Ranked játékmódot is. Egyelőre csak béta állapotban került be a Playlistek közé, így biztosra vehetjük, hogy alakulni fog még az elkövetkezendő időszakban. A fejlesztők már első körben lefektettek néhány szabályt és tiltást, ám a tárgyak közül gyakorlatilag csak a Riot Shieldet érintette.

A Modern Warfare II-hoz hasonlóan azonban itt is egy dedikált bizottság figyeli folyamatosan a történéseket, hogy pillanatok alatt közbe is tudjanak lépni, ha kell. Az első ilyen tiltássorozat meg is érkezett múlt héten. Némi SR módosítás mellett tiltólistára került az összes Thermal Scope, jogosulatlan előnyszerzés miatt.

Nézzük is, hogy mit érdemes használni helyette!

Ezúttal Aydan, a kifejezetten megosztó Warzone 2 játékos és szakértő sietett a segítségünkre. Most, hogy a Thermal Scope-ok kikerültek a Ranked mód metájából, ideje egy régi ismerőshöz visszanyúlni. Az alapot továbbra is a Cronen Squall fogja szolgáltatni, az ISO Hemlock mellett talán a legütősebb választásunk, ha a győzelmek maximalizálása a cél. Nézzük is az ajánlott kiegészítők listáját:

  • Muzzle: Sakin Tread-40
  • Barrel: HR6.8 Barrel
  • Optic: Cronen Mini Pro
  • Underbarrel: FTAC Ripper 56
  • Magazine: 50-Round Mag

Bizony, Aydan a Cronen Mini Pro mellett tette le a voksát, mely régóta bizonyítja hatékonyságát. Remélhetőleg a Season 4-ig már nem változtatnak mást a fejlesztők, ám mindig benne lehet a pakliban egy kis utólagos

A szezon végéig ezekkel kell menni – Íme a Warzone 2 Ranked ajánlott kombói

 

×