A legfrissebb szivárgás szerint megvan a dátum, hogy mikor jelenik meg a Demon’s Souls Remake és a Ghost of Tsushima: Director’s Cut PC-re.

Biztosak vagyunk benne, hogy szinte minden PC-s játékos azt várja, hogy a PlayStation legnagyobb exkluzívjai végre megjelenjenek PC-re is. Jó hír, hogy a Sony nemrég bejelentette, hogy egyre több exkluzív játék számára szeretnének PC-s portot kiadni. Most friss szivárgásokból talán kiderült, hogy mikor is számíthatunk két nagy címre a sorban érkező portok közül. Nemrég egy friss kép szivárgott ugyanis ki az internetre, melyen tisztán látható

a Demon’s Souls Remake és a Ghost of Tsushima Director’s Cut PC-s megjelenési dátuma.

Egyelőre persze nem lehet tudni, hogy a kép honnan származik és mennyire lehet hitelesnek tekinteni. Bár most eléggé terjed a neten, könnyen lehet, hogy egy rajongó készítette, hogy jól átverjen mindenkit. Érdemes azonban megemlíteni, hogy mindkét játék jelen volt az Nvidia GeForce Now szivárgásában, ami némileg hitelessé teszi a pletykát.

Ráadásul Jim Ryan, a PlayStation elnöke nemrég a Famitsunak adott interjújában megerősítette, hogy valóban egyre több exkluzívot szeretnének PC-re is kiadni. Íme a megjelent kép:

Egyes szivárogtatók szerint nagyon furcsa, hogy ezeket a játékokat és a portokat nem jelentették be a múlt heti PlayStation Showcase alkalmával. Simán lehet, hogy erre készültek, csak aztán valamiért meggondolták magukat. Ha lehet hinni a képnek, akkor a Demon’s Souls július 29-én, a Ghost of Tsushima pedig október 11-én érkezik PC-re.

Lehet, hogy ezeket a Sony a jövő hónapban, a június 8-án induló Geoff Keighley-féle Summer Game Festen szeretnék bejelenteni? Vagy az egész csak kamu? Hamarosan kiderül. Természetesen most is azt mondjuk: nem árt ezeket az információkat fenntartásokkal kezelni.

Ezt láttad már?

Megy a felháborodás, hogy az új Spider-Man játék New Yorkban játszódik

 

×