Az Xbox Game Pass egy igen bizarr új kategóriával bővült, kizárólag olyan játékok számára, akiknek fontosak bizonyos részletek.

Az Xbox Game Pass-t általában a Netflix videojátékos megfelelőjének tekintik, mivel havidíj ellenében annyi játékkal lehet nyomni, amennyivel csak akarjuk. Mint oly sok más streaming szolgáltatás, a Game Pass is előszeretettel ajánl címeket, különböző kritériumok alapján. Egyes ajánlókat az algoritmikus generál, de vannak olyan kategóriák, melyeket a Game Pass munkátarsai állítanak össze.

Most egy bizarr és furcsa kategória készült, olyan gamereknek, akiknek fontosak a lábak a játékokban.

Valaki a Redditen tette közzé, hogy a Game Pass furcsa új játékkategóriát indított. A kategória neve „We Demand You See Our Legs” (Követeljük, hogy lássuk a lábunkat), a lista leírása szerint pedig ez olyan játékokat takar, melyekben láthatjuk a karakterünk lábát. És valóban: kétféle játék létezik. Amiben láthatód FPS-nézetben a karakter lábát, és ahol valamiért nem. Nos, ebben a listában csak olyan játékok szerepelnek, ahol a készítők gondoskodtak arról, hogy minden láb a helyén legyen.

I love this
by u/Beneficial_Food1010 in XboxGamePass

A kategóriában olyan játékok szerepelnek, mint a Battlefield 2042, a Dishonored 1 és 2 vagy a Doom Eternal. Az FPS-játékok tényleg nem mindig mutatják meg a főszereplő lábát, aminek az oka, hogy a legtöbb játékos nem veszi a fáradtságot, hogy eléggé lenézzen, hogy van-e lába a karakternek. Ha amúgy sem néznek oda, akkor minek, nem?

Bizonyára van a gamereknek egy olyan csoportja, ami számára fontos, hogy a karaktereknek legyen lába. Szóval ez a kategória ebben segít. Végre!

Ez is érdekes:

Nuggets-alakú kézi-konzollal ünnepli születésnapját a McDonald’s

 

×