A Diablo 4 élőszereplős előzetesének alkotóját már ismerhetjük a Marvel filmes univerzumból, aki nem mellesleg Oscar-díjas rendező.

Nem tudom láttad-e már, de a Diablo IV-hez nemrég készült egy elképesztően jó élőszereplős előzetes, ami miatt már most sokan arról álmodnak, hogy milyen lenne egy filmsorozat a Diablo alapján. Az előzetes ráadásul abból a szempontból is érdekes, hogy egy híres Marvel-rendezővel együttműködésben készült. Chloé Zhao egy díjnyertes kínai író, producer és rendező, aki a 2015-ben bemutatott első nagy filmje, a Songs My Brothers Taught Me után vált ismertté. Ám leginkább a Marvel Moziverzum 26. filmje, a 2021-ben bemutatott Eternals társszerzőjeként és rendezőjeként ismert.

Zhao most összeállt a Blizzarddal, hogy készítsen egy élőszereplős trailert a Diablo 4-hez. Bár a kisfilm csak egy perc hosszú, a Diablo 4 minden fontos elemét megmutatja. A trailer Lilith lenyűgöző belépőjével zárul, aki úgy néz ki, mintha egyenesen a játékból lépett volna ki.

 

Érdekes módon nem ez az első alkalom, hogy a Diablo és a Marvel útjai keresztezik egymást. Tavaly szeptemberben a Diablo 2 Resurrected is kapott egy élőszereplős trailert, amelyben Simu Liu (Marvel Shang-Chi és a Tíz Gyűrű Legendája) szerepelt.

 

Mivel a bejelentés még 2019-ben történt, sok rajongó nehezen hiszi el, hogy a Diablo 4 már majdnem kész. Pedig a játék hamarosan megjelenik. Az early access június 2-án indul, a teljes megjelenés pedig négy nappal később lesz.

Ez is érdekes:

Visszatér a Black Mirror és a Vaják! – Itt az összes film és sorozat, ami júniusban jön a Netflixre

 

×