Pár órán belül elindul a Ligue 1 TOTS, ami a FIFA 23 legjobb lapjait foglalja majd magába.

Pár órán belül elindul a Ligue 1 TOTS, ami a FIFA 23 legjobb lapjait foglalja majd magába. Renato Sanches Moments SBC-t kap, így az egyik legjobb mesterséges intelligenciával rendelkező középpályás top meta lesz innentől kezdve. Őt olyan játékosok fogják támogatni a speciális csapatban, mint Mbappé fullos verziója, Lionel Messi legjobb kártyája, valamint Neymar Jr. is az elitet fogja erősíteni. Ha nem volt elég ennyi párizsi, Marquinhos is ott lesz a szűkített keretben. Érdemes tehát amit csak tudtok elnyitni, az igazán nagy durranásokat idén is francia liga hozza, legyen bármennyire is középszerű a liga a többi top bajnoksághoz viszonyítva.

Ám a hype nem csupán a csomagexkluzív lapokig terjed. Az EA Sports a forrásfájlok közé feltöltött egy teljesen új Kimpembe lapot, ami Flashback SBC formájában lát majd napvilágot, akár már ma este.

Aki nem hanyagolta el a szériát az elmúlt évek során, az tudhatja, hogy Kimpembe Varanehoz hasonlóan őrületesen jól dolgozik a védekező harmadban, szinte még az arany kártyája is használható, hála a mesterséges intelligenciának.

 

Ha figyelembe vesszük, hogy Araujo körülbelül 400 ezer Coinért teljesíthető volt korábban, úgy gondoljuk, hogy Kimpembe új lapja is valahogy így kellene, hogy árazva legyen. Véleményem szerint 600 ezer Coinnál nem lenne szabad, hogy többet kérjen érte a kanadai kiadó.

Ha pedig így tesznek, Kimpembe egy kötelező vételnek tűnik, pláne ha azt vesszük, hogy milyen linkeket ad.

Ezt olvastad már?

Elbírsz velük? Ezek a GTA Online leggyorsabb autói és motorjai

 

shop.leet.hu
×