A La Liga TOTS nem csupán a spanyolok legjobbjait hozta el nekünk, hanem bizony új életet adott az Icon kirakósoknak.

A La Liga TOTS nem csupán a spanyolok legjobbjait hozta el nekünk, hanem bizony új életet adott az Icon kirakósoknak. Az SBC menüpont él és virul, napi szinten érkeznek olyan lapok, amiknek a tulajdonosai egykoron a La Liga kiválóságai voltak. Puskás Ferenc, Ronaldinho, Koeman, de már Henry is megkapta a maga SBC-jét, a leakek szerint ma pedig a Barcelona jelenlegi vezetőedzője kerül terítékre.

Xavi a legendás, magának mindent megnyerő spanyol válogatott irányítója volt, játékintelligenciája vitathatatlan. A futballtörténet egyik legkiválóbb középpályásaként tartják számon, ám valamilyen megmagyarázhatatlan oknál fogva, ezt a FIFA lapja nem tükrözi.

A játékban is képesek vagyunk vele szervezni, de nem mozog gyorsan, a játék jelenlegi stádiumában már nem egy kiemelkedő játékelem. Ezért is furcsa, hogy a Prime változatát az EA Sports tegnap SBC-ként is megszerezhetővé tette.

 

Nagyon szomorú, hogy technikailag foddernek jó csak a kiváló spanyol. Egy 85-ös és egy 84-es csapat teljesítésével már a miénk is lehet, ezek mellé csak két Silver és egy Bronze csapatot kell tudnunk kirakni. Röhejesen gyenge tartalom, szinte senkinek a csapatába nem fog már beférni sajnos.

A duplicate lapjainkat eldarálhatjuk rá, egy 93-as érték komoly húzóeleme lehet egy másik SBC-nek, ám ennél több hasznát nem tudom elképzelni.

Ezt olvastad már?

Nem akárki rendezte a Diablo 4 élőszereplős előzetesét

 

×