Nem akarjuk tudni mit fogsz tenni azért, hogy megvedd őket, de ezek a GTA V világának legjobb járművei. Gyorsak és méregdrágák.

Ha tényleg szeretnéd felszaggatni az aszfaltot a GTA Online-ban, ideje rendesen alámerülnöd a játék alvilágába – egyrészt azért, hogy összebűnözd rá a pénzt, másrészt megtaláld a legjobb (szintén nem a legszabályosabban működő) műhelyeket, ahol elintézik hozzá a megfelelő tuningot. A PCGamesN segítségével

a játékban megerősített maximális sebességük alapján rangsoroltuk a leggyorsabb autókat és motorokat.

Természetesen egy autó többről szól, mint a lehető legnagyobb sebességről, de ha csak a maximumra akarod pörgetni a járművedet, és megnézni, meddig tudod felszántani a sebességmérőt, az alábbiak közül érdemes választanod!

Tartsd szem előtt, hogy a leggyorsabb GTA 5 járművek általában elég borsos árcédulával is járnak, ezért segítünk megtalálni a legjobb opciót a felpöckölésükhöz. A táblán nem csak a járgány nevét, játékban visszaigazolt végsebességét és bekerülési költségét (szándékosan nem árat írunk) találod meg, hanem azt is, hogy melyik az a műhely, ahová érdemes elvinned.

Melyik a leggyorsabb GTA V autó?

A tapasztalatok alapján a mindmáig legsikeresebb nyílt világú videojátékban a legnagyobb sebességet az 1.61 Criminal Enterprises frissítéssel bevezetett BF Weevil Custom-mel lehet elérni a GTA Online-ban. A kocsi mind között a leggyorsabb a maga 137,5 km/órás, vagyis 221,4 km/h-s maximális sebességével. Egy szellősebb német autópálya-szakaszon Jürgen és a Porschéja még ennyivel is simán állva hagyná, de utcai rongyolásra és éjszakai futamokra untig elég, sőt, kimeríti a nettó életveszély fogalmát.

A BF Weevil Custom a valóságban is létező VW Beetle Rat Rod nyomán készült, és a teljes ára mindenféle tuninggal és felszerelésekkel együtt 980.000 dollár. Többféleképpen is hozzájuthatsz: vagy megveszed a 870 ezer zöldhasúért kapható sima BF Weevilt és feltuningolod, vagy a hosszabb utat választod és teljesíted a Cayo Perico Heist finálét, azátn megvárod, hogy English Dave felvegye veled a kapcsolatot, teljesíted mindhárom Keinemusik DJ küldetést (mindegyik között nyolc órát várni kell), végül begyűjtöd English Dave Custom Weeviljét az LSIA parkolójából.

A hosszabb út rögösebb is,

de ha kész, kedvezményes, 652.500 dolláros kereskedelmi áron juthatsz hozzá a jövőbeli BF Weevilekhez. Innen a BF Weevil felfejlesztése BF Weevil Customra további 980 000 dollár kell, Benny’s Original Motor Worksnél. Érdekes, de a leggyorsabb kocsi nem törvényszerűen a legdrágább a GTA-ban. Nézd:

Melyik a leggyorsabb GTA 5 motor?

A leggyorsabb GTA 5 Online motor a Western Reever, amelynek végsebessége 163 mérföld/óra, vagyis 262,4 km/h. Az 1.900.000 dollárba fájó Western Reever tisztelgés a Cyberpunk 2077-ből ismert ARCH Nazaré előtt, és úgy tűnik, hogy a nevét a motorrajongó és Cyberpunk-főszereplő Keanu Reevesről kapta.

Bár a Western Reever minden bizonnyal egy sebességdémon, van némi lebegő fizikája is, ami remek trükkös motorrá teszi, igaz, közben érdemes szem előtt tartani a meglehetősen lomha kezelhetőségét, ami nagy sebességgel kanyarodva bajokat okozhat.

Hogyan szerezheted meg a GTA 5 leggyorsabb motorját?

A Western Reevert a GTA Online-ban a Legendary Motorsporttól vásárolhatod meg a fentebb is írt 1.900.000 dollárért, majd később a Los Santos Customsnál testreszabhatod (ennél nagyobb sebesség viszont aligha fér ki a csövön, szóval a további tuning inkább vizuális élményeket tartogat). A motorok között sem a leggyorsabb a legdrágább – de a Pegassi Oppressor MkII a jóval súlyosabb árcédula ellenére sokkal lassabb a Reevernél.

Közben nagyon várjuk, hogy ebből mi lesz:

A Take-Two vezérigazgatója szerint a GTA 6 „tökéletes” játék lesz

 

×